Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda merkür retrosu 29-11-2017

İletişim, ticaret ve zihinsel aktiviteleri temsil eden Merkür, 4 Aralık Pazartesi günü sabah 9: 35 suları itibarı ile Yay burcunun 29 derecesinde retroya geçiyor. Ateş burçlarında retroya başlayacak olan Merkür, harekete geçtiğimiz alanlarda ki girişimlerimizi tekrar denetlemek adına fırsat getiriyor.

Merkür’ün retroya başladığı gün; Ay’ın dolunay fazında olması hatalarımızın ve eksiklerimizin daha net gözükeceğine vurgu yaparken, Yay burcunun son derecesinden Merkür’ün retroya başlaması son kontrol ve toparlanmaların olacağına önemle dikkat çekiyor. Yay burcu; Uluslar arası konuları, Akademi, Eğitim, Hukuk, Diyanet ve Dış ticareti temsil eder. Retro Merkür, şimdi bu konuların tekrar gündeme geleceğini ve eksiklerin gözden geçirilerek son düzenlemeler yapılacağını belirtiyor.

BURÇLARA GÖRE MERKÜR RETROSU:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Akademik eğitim,Hukuk ve Uluslar arası konularla ilgili, önceden yapmış olduğunuz girişimlerinizde olan tüm eksiklerinizi Yay burcu merkür retrosu ile tekrar gözden geçirme fırsatı bulacaksınız. Bu retro sayesinde gözden kaçırmış olduğunuz detayları daha net görerek somut sonuçlar alacaksınız.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Ortak gelir,Eşinizin kazancı, miraslar, Kredi- borç, burs ve varsa sigorta işlerinizle ilgili eksikler önünüze geliyor. Yay burcunda olacak olan Merkür retrosu gözden kaçmış detayları gündeme getirerek somut şartlar oluşturmanızı sağlayacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Ortaklıklarınız, eşinizin içinde bulunduğu şartlar ve varsa dava ve anlaşmalarınızla ilgili tüm olabilecek gelişmelerin detaylarını Yay burcu Merkür retrosu ile görünür hale gelecek ve siz olan duruma somut sonuçlar üreteceksiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Sağlık problemleriniz, günlük iş temponuz ve çalışanlarınızla ilgili konular Merkür retrosu ile tüm eksiklerinizi gündeme getirecek. Siz bu sayede daha somut sonuçlar üreterek yeni şartlar oluşturma fırsatı bulacaksınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar, Aşk hayatınız ve yeteneklerinizle ilgili konularda Yay burcu Merkür retrosu sayesinde yeni düzenlemeler yaparak daha iyi şartlara geçeceksiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ev, aile,yerleşim ve temel alt yapınızla ilgili konularda tüm eksiklerinizi Yay burcu Merkür retrosu ile görünür hale gelecek. Siz bu sayede daha somut sonuçlar üreterek yeni şartlar oluşturacaksınız.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Yakın çevreniz, yazışmalar, anlaşmalar ve eğitimle ilgili konularda ki eksikleriniz Yay burcu Merkür retrosu ile netlik kazanacak ve siz yeni düzenlemeler yaparak somut sonuçlar alacaksınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Kazançlarınız ve harcamalarınızla ilgili konularda ki eksikleriniz ya da yanlışlarınız Yay burcu merkür retrosu ile netlik kazanarak daha görünür hale gelecek. Siz yeni kararlar alarak daha somut sonuçlar alacaksınız.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Önceden yapmış olduğunuz girişimleriniz ve sağlığınızla ilgili sorunlarınız Yay burcu Merkür retrosu ile daha görünür hale gelecek. Siz eksiklerinizi netleştirip yeni düzenlemeler yaparak somut sonuçlar alacaksınız.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kötü alışkanlıklarınız başta olmak üzere Hastane ve hapishanelerle ilgili konularda ki eksiklerinizi önünüze getirecek olan Yay burcu Merkür retrosu size somut kararlar aldıracak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Arkadaşlıklarınız,grup çalışmalarınız ve ileriye yönelik plan ve projelerinizle ilgili tüm çalışmalarınızı detaylandıracak olan Yay burcu Merkür retrosu size somut kararlar aldırarak yeni düzenlemeler yaptıracak.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: İş kariyer alanında yada neyi hedefliyorsanız Yay burcu Merkür retrosuyla detayları gözden geçirecek, somut kararlar alarak yeni düzenlemeler yapacaksınız.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun. Doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.