Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda güneş tutulması 25-11-2021

4 Aralık 2021 tarihinde Yay burcunun 12 derecesinde güneş tutulması gerçekleşiyor. İkizler- Yay ekseni serisinin son güneş tutulmasının temel konusu devletle ilgili konular üzerinden gelişiyor.

12 derecedeki tutulma, Yay burcu konularını öne çıkarıyor. Yay burcu konuları, oldukça kapsamlı ve önemli içerikler oluşturur. Hedefe götüren köprü vazifesi gören Yay burcu; Akademik alan başta olmak üzere, Hukuk, inançlar, şirketler, uluslararası konular, politika, emniyet, Turizm ve basın yayınla ilişkilendirilir. Yay burcunda olacak olan tutulma, bu konularda yönetici konumunda olan kişilerle ilgili çok önemli başlangıçların olacağını ön görüyor. Toplumsal taşkınlık ve coşkunun başladığına işaret eden tutulma, büyük bir girişimin başladığını ön görüyor. Yay burcu güneş tutulması, başta ticari konular olmak üzere birçok bağlantıların kurulacağına dikkat çekiyor. Evet, yanılmadınız, coşku dolu bir ay tutulması, halkın etkili olacağı süreç; finansal konularda yeni projelerin adımlarının atılacağına vurgu yapıyor. İleriye yönelik konularda, olayların aydınlanma sürecine geçildiğini ön gören son Yay burcu güneş tutulması, toplumda önlenemez gelişmelerin başladığını haber veriyor.

Tepeler, yaylalar ve havadar yerlerde olabilecek hava olaylarına işaret eden Yay konuları, spor sakatlıklarına dikkat edilmesi gerektiğine önemle vurgu yapıyor.

BURÇLARA GÖRE YAY BURCU GÜNEŞ TUTULMASI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Akademi, hukuk, uluslararası konular ve şirketler; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması size yeni başlangıçlar yaptırıyor. Yeni anlaşmalar için bağlantılar kuracağınızı ön gören Güneş tutulması, ileriye yönelik yapmış olduğunuz planlarınızla ilgili daha somut bilgiler elde edeceğinizi haber veriyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Kredi, alacak-verecek, nafaka, sigorta ve banka işlemleri gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yay burcu güneş tutulması ile yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Bu konularda abartmadan yön belirleyiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni bağlantılar kuracağınız döneme giriyorsunuz. Tutulmanın etkisi mesleki alanda olacak. Planlı anlaşma girişimi aydınlanma sürecini zorlasa da abartmamaya dikkat ediniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Eş, ortaklıklarınız, danışmanlık aldığınız kişiler(doktor, öğretmen, avukat) anlaşmalarınız ve varsa davalarınız. Yay burcunda gerçekleşecek olan Yay burcu güneş tutulmasıyla yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Akademik alanda yükseltmek istediğiniz bu konularda harekete geçiyorsunuz. Abartılardan kaçının.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Çalışma koşullarınız ve günlük temponuzla ilgili konularda yeni kapılar açılıyor. Sağlık sorununuz varsa şartları değiştirme zamanı, İş bağlantılarınız, ödeme ve alışveriş konusunu öne çıkacak. Abartmamaya dikkat ediniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Aşk, yetenekleriniz ve çocuklarınızın şartları; bu konularda yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Anlaşmalar yapacağınız gelişmeler içinde olacaksınız. Bekar olan yükselen Aslan burçları yeni ilişkiye başlayabilirler. Beklentileriniz yüksek tutmayın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Aile, kökler, toprak ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konularda yeni başlangıçlar zamanı, iş ile ilgili bağlantılar sizi farklı yere taşıyor. Çalışma koşullarınızda destek alıyorsunuz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: İletişim, anlaşmalarınız, yazışmalarınız ve en önemlisi hareket alanınız; Akademik alanda kapalı devre kuracağınız ağ ile yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Yeteneklerinizle ilgili konularda şanslar yakalayabilirsiniz. Değerlendirmeye bakınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Emek verip kazanmış olduğunuz rızkınız ve finansal kaynaklarınız. Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulmasıyla yeni fırsatlar geliyor. Yazışmalarınız ve sözleşmelerinizde yapmış olduğunuz planlı girişim ile şartları daha iyi duruma getiriyorsunuz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Kişisel konumunuz, girişimleriniz ve yapmak istedikleriniz. Yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Kuracağınız bağlantılarla anlaşmalarınızda planlı yol alacaksınız. Abartmamaya dikkat ediniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kapalı alan işleriniz, zorluklarınız, psikolojiniz ve kötü alışkanlıklarınız. Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile yeni kararlar alıyorsunuz. Maddi kaynaklarınızla ilgili planlı şekilde bağlantılar kuruyorsunuz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Planlarınız, sosyal alan, organize işleriniz, arkadaşlarınız ve umutlarınız. Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Kuracağınız bağlantılarla kişisel konumunuzu daha iyi duruma geçireceksiniz. Öz güvene dikkat.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: İş kariyer alanınız, toplum önündeki unvan ve yetkiniz, hedefleriniz. Yay burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması ile yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. İş çevrenizden kuracağınız bağlantılarla isteklerinizi gerçekleştireceksiniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR