Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda Dolunay 05-06-2017

9 Haziran 2017 Cuma günü Trabzon’a göre çıkarılmış haritada saat 15: 09 civarında Yay burcunun 18 derecesinde Dolunay gerçekleşiyor. Yay- İkizler ekseninde olacak olan Dolunay, etkilerini Eğitim, inançlar, basın-yayın, politika, turizm ve hukukla ilgili konularda gösterecek. Oldukça güçlü olan Yay burcu dolunayı, kurallarını koyarak değiştirip, dönüştürecek ve yeni şartları ile kalıcı koşulları açığa çıkaracak. Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter’in Terazi burcundaki transit geçişi, Dolunayın etkilerinin daha çok hukuk, yargı, ortaklık, açık düşmanlar ve evlilikle ilgili konularda belirleyici olacağını gösteriyor. Umulmadık koşullar içinde sonlanmaları getiren Dolunay; yöneticiler ve iş alanında etkin insanların kalıcı şartlarınında açığa çıkacağı süreci vurguluyor.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Akademik alan, yurt dışı seyahatler ve hukuksal konular Yay burcu dolunayı ile yeni şartlarını oluşturarak netlik kazanıyor. Eş ve ortağınızın durumu varsa danışmanlık aldığınız hizmet daha olumlu sürece geçecek. Başarılı sınavlar sizinle.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Kredi, borç, ortak paralar, burs, miras ve sigorta gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yay burcu dolunayı yeni ve kalıcı şartlarınızı açığa çıkarıyor. Günlük iş temponuza yansıyacak gelişmeler oldukça iyi olacak ve sizi rahatlatacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: İkili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, eşinizin şartları değişiyor ve yeni kalıcı dönem açığa çıkıyor. Aşk, çocuklarınız ve gezilerle ilgili rahatlatıcı ve genişleyen fırsatlar size iyi gelecek.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Günlük iş temponuz, sağlık ve düzeniniz bu dolunay ile yeni şartlarını oluşturarak netlik kazanıyor. Alacağınız kararlar sizin temel alt yapınızı yenileyecek.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Yay burcu dolunayı sizi oldukça etkileyeceğe benzer. Yeteneklerinizle ilgili bir işiniz varsa, içinde bulunduğunuz şartlar netleşerek yeni kurallarını ortaya koyuyor. Projelerle ilgili yeni eğitim süreci sizi geliştirecek.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Eviniz, aileniz ve kişisel temel alt yapınızla ilgili konular bu dolunayla birlikte şartlarınızı açığa çıkaracak. İş alanında destek bulacağınız koşullar oldukça etkili döneme gireceğinizi vurguluyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Yakın çevreniz, yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konular yeni kuralları ile açığa çıkarak netlik kazanıyor. Seyahatler, Basın yayın ve akademik alanda şanslı fırsatlar büyüyerek gelecek.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Finansal kazançlarınızla ilgili konular bu dolunayda yeni şartlarını belirleyerek açığa çıkaracak. Psikolojik dönüşüm size çok iyi gelecek.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR: Yaylar çok yoruldunuz. Üzgüsünüz ama bu dolunay içinde bulunduğunuz şartları artık netleştiriyor ve sizi ortak projeye hazırlıyor. Korkmayın eşinizin durumu daha iyiye gidiyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Gizli bir çalışma içindeyseniz, bu dolunay kurallarını koyacak. Hastane ve okul gibi kapalı alanlarda olan işleriniz ve sağlıkla ilgili konular yeni şartlarını oluşturarak daha iyi sürece giriyor.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Planlarınız, projeleriniz ve arkadaşlıklarınız bu dolunay ile birlikte yeni kurallarını koyarak şartlarınızı netleştiriyor. Gurup aktivitelerinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İş birliği içinde olduğunuz insanlarla ilgili olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: İş kariyer alanında alacağınız sorumluluklar bu dolunayla birlikte yeni şartlarını oluşturarak açığa çıkıyor. Siz, temel alt yapınızla ilgili uyguladığınız programı yeteneklerinizi kullanarak zenginleştirip daha iyi duruma getireceksiniz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR