Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay Burcunda Ay Tutulması 22-05-2021

26 Mayıs 2021 tarihinde Yay burcunda Ay tutuluyor, sonlanmaları, bitişleri ve tamamlamaları anlatan ay tutulmaları gelişen olaylara son noktayı koyarak konuyu kapatır. Yay burcu ay tutulmasının ana programı diplomaside anlaşmalar ve sözleşmeler olarak öne çıkıyor. Uluslar arası alanda hastalıklı ve arızalı konularda üstünlük kurma çabasına planlı şekilde rota çizen tutulama, diplomasi ve ortaklıklarda olabilecek mücadeleyi netleştiriyor. Aldatmaca, zorlama gibi konuların ortaya çıkacağı ay tutulması bir şey yapacak. Evet… geçmişle olan bağlantılı konularda adaleti ve eşitliği sağlayacak. Güney Ay düğümünde gerçekleşen tutulmalar, olayların kötü tarafını ortaya çıkarır, Yay burcunda olacak olan tutulma; Fanatizm, yobazlık, aşırı öz güven ve sınırsız iyi niyete pompa veriyor. Bu konuların hastalıklı ve esir düşüren şartlarla ortaya çıkacağını alt çalışanları ve işçi sınıfını daha çok ilgilendireceğini tutulum anı haritası ön görüyor. Etkileri geç başlayacak olan gelişmeler, kavga, şiddet ve savaşı tetikleyecek. Bu tutulma bedelleri olan bir tutulma; unutmayın, Adaletin bedeli vardır ve mutlaka ödenir.

Yay burcunda olan tutulmanın etkilerini en çok, din adamları, akademisyenler, turizm ve hukukçular görecek. Onların hayatlarında bazı sonlanmaların olacağını ön gören tutulma maalesef zor şartların öne çıkacağına dikkat çekiyor. Ayrıca; yüksek yerler, tepeler, yine yüksek yerlerde olan tarlalarda da bazı zararlı koşulların görülebileceğini söylenebilir. Ve atlar, büyükbaş hayvanların bakımı yanında fistül ve kaba etlerle ilgili tatsız rahatsızlıklar ve sakatlıklarda gündeme gelir. Bu dönemde kalça kırıklarına dikkat etmekte fayda var.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YAY BURCU AY TUTULMASI
KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Akademik alan, şirketler, medya, hukuk, inançlar ve uluslar arası konuların birisi ile ilgiliyseniz. Bedel ödemeye hazır olunuz. Bu tutulma bu konularda son noktayı koyuyor. Sizin konumunuzu ilgilendirecek olan gelişmeler hastalıklı ve arızalı gelişmeleri netleştirecek.
BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Kredi, alacak- verecek, sigorta, nafaka, eş geliri, mahkeme yolu ile elde edilen kazançlar ve burs; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz bu tutulma ile konulara son nokta konuluyor. Kapalı devre işlerinizi ilgilendiren gelişmeler arızalı ve hastalıklı süreci açığa çıkarıyor.
İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Ortaklıklarınız, eşinizin konumu ve sağlığı, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa davalarınız. Daha çok akademik alan ve şirketlerle ilgili konularda belirleyici olacak olan tutulma hedef ve mesleki alanda hastalıklı ve arızalı süreci ortaya çıkıyor.
YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Sağlığınız, günlük iş temponuz, çalışma koşullarınız ve beslenmeniz; Yay burcunda olacak olan Ay tutulması, mesleki alanda sonlanmaları getiriyor. Uluslar arası konular, yabancılar ve şirketlerle ilgili konularda adalet sağlanıyor ama hastalıklı ve sizi esir düşüren şartları da ortaya çıkarıyor.
ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Aşk hayatınız, çocuklarınızın şartları, ofis çalışmalarınız, hobi ve sporla ilgili konular ve kişisel olarak kendi varlığınızı gösterdiğiniz alan. Yay burcunda olacak olan Ay tutulmasıyla gelişen olayların sonucunu görüyorsunuz. Eş geliri ve ortaklıklarla ilgili maddi konularda bazı arızalı ve hastalıklı süreç de açığa çıkıyor.
BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ev, aile, temellerinizi ilgilendiren gelişmeler ve varsa eşinizin iş kariyeri ile ilgili konular. Yay burcunda olacak olan Ay tutulmasıyla birlikte gelişen olaylar sonuçlanıyor. Eşinizin şartlarında bazı hastalıklı ve onu esir düşüren şartlarda tutulmayla birlikte açığa çıkıyor.
TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Yazışmalarınız, anlaşmalarınız, almış olduğunuz kısa kurslar ve varsa kardeşinizin şartları, Yay burcunda olacak olan tutulma ile netlik kazanıyor. Ortaklık alanda olabilecek anlaşmaları netleştirecek olan gelişmeler varsa çalışanlarınız ve yardımcılarınızla ilgili hastalıklı ve sizi esir düşüren şartlarda belirleyici olacak.
AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Maddi kaynaklarınız, finansal konular, emek vererek elde ettiğiniz kazancınız. Yay burcunda olan tutulma ile şartlar görünür hale geliyor. Yatırımlarınız, çocuğunuzun şartları ve ofisle ilgili gelişmeleriniz varsa bu konularda ki sıkışıklıkları da netleştirecek.
YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, şartlarınız ve girişimleriniz. Yay burcunda olacak olan tutulmayla birlikte şartlar netlik kazanıyor. Temellerinizi ilgilendiren gelişmeler, eşinizin kariyeri ile ilgili hastalıklı ve esir düşüren şartları da ortaya çıkarıyor.
OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kapalı devre ve gizli yürüttüğünüz işleriniz, Hastane, okul gibi konularda olan gelişmeler, zorluklarınız ve psikolojik koşullarınız. Yay burcunda olacak olan ay tutulması ile bir dönmemi bitiriyorsunuz. Yazışmalar ve anlaşmalarda ki hastalıklı ve sizi esir düşüren şartları ortaya çıkaracak olan gelişmeler de netlik kazanıyor.
KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: İleriye yönelik planlarınız, umutlarınız, organizasyon işleriniz, arkadaşlıklarınız. Yay burcunda olacak olan Yay tutulmasıyla konular netleşerek son halini alıyor. Maddi kaynaklarınız bağlayacak olan gelişmeler size bazı bedeller ödemek zorunda bırakacak.
BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: İş kariyer alanında olan gelişmeler hedefleriniz belirleyecek. Anlaşmalar ve yazışmalarla ilgili koşulları netleştirecek olan gelişmeler eşitlik sağlamanız için bazı bedeller ödemek zorunda bırakabilir. İçinde bulunduğunuz şartlarda hastalıklı ve esir düşüren gelişmeler de netleşerek sonlanıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR