Yattara'ya ne oldu

Gineli yıldız, son üç maçta kendinden bekleneni veremedi. Adeta sahada yokları oynayan Yattara, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Çok Üzgünüz Katar kulübüne transferi gerçekleşmeyen Gineli futbolcunun o günden bu yana neşeli tavırları yer

Yattara'ya ne oldu

Gineli yıldız, son üç maçta kendinden bekleneni veremedi. Adeta sahada yokları oynayan Yattara, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Çok Üzgünüz
Katar kulübüne transferi gerçekleşmeyen Gineli futbolcunun o günden bu yana neşeli tavırları yerini endişeli bakışlara bıraktı. Son üç maçtır formunda göz görülür düşüş yaşanan Yattara dünkü kupa maçında da isteksiz ve etkisizdi.

Kendisinden beklenen bitirici hareketleri bir türlü yapmayan Yattara, müsabaka sonrası yaptığı açıklamada, “Maça iyi başlayamadık. İkinci yarıda golü bulduk ama kalemizde gördüğümüz gollerle karşılaşmayı kaybettik, üzgünüz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor