Yattara rahatladı!

Trabzonspor'dan çocuklarının okul problemini gerekçe göstererek ayrılmak isteyen Yattara'nın çocuklarının dil problemi çözüldü. Gineli futbolcu Trabzon'da Fransızca eğitim veren okul bulunmaması nedeniyle çocuklarının eğitimi konusunda sıkıntı yaşarken, y

Yattara rahatladı!
Trabzonspor'dan çocuklarının okul problemini gerekçe göstererek ayrılmak isteyen Yattara'nın çocuklarının dil problemi çözüldü.

Gineli futbolcu Trabzon'da Fransızca eğitim veren okul bulunmaması nedeniyle çocuklarının eğitimi konusunda sıkıntı yaşarken, yönetim konuyu çözüme kavuşturdu.

Yattara'nın büyük oğlu Salif Trabzon'da yabancı dil eğitimi veren Teol dil merkezinde bugün Fransızca eğitime başladı.

Bu yıl sadece Fransızca dil eğitimi görecek olan ve henüz 6 yaşanda olan Salif gelecek yıl okula başlayacak. Bordo Mavililer gelecek yıl okul çağına girecek olan küçük Yattara konusunda çözüm aramaya başladı.

Trabzon'da Fransızca eğitim veren bir okul bulunmaması nedeniyle sıkıntı yaşarken konunun çözümü için araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler