Yumurta kırmaya hapis !

İstanbul’da eski sevgilisinin kafasında yumurta kıran erkek hakkında mahkeme 3 günlük zorlama hapis cezası verdi.İstanbul’da yaşayan Y.A., erkek arkadaşı A.B.’den ayrıldı. Ancak aralarındaki sorun bir türlü bitmek bilmedi. A.B., sürekli Y.A.’yı e-mail ve

Yumurta kırmaya hapis !

İstanbul’da eski sevgilisinin kafasında yumurta kıran erkek hakkında mahkeme 3 günlük zorlama hapis cezası verdi.

İstanbul’da yaşayan Y.A., erkek arkadaşı A.B.’den ayrıldı. Ancak aralarındaki sorun bir türlü bitmek bilmedi. A.B., sürekli Y.A.’yı e-mail ve cep telefonundan mesaj atarak rahatsız etti. Bununla da yetinmeyip genç kadının kafasında yumurta kırdı. Yaşadığı bu olaylardan sonra mahkemeye başvuran Y.A. koruma talebinde bulundu.
 
Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen A.B. hakkında, 6 ay boyunca eski sevgilisine yaklaşmama kararı çıktı. Ayrıca eski sevgiliye şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürme içerikli söz ile davranışlarda bulunması yasaklandı. Ancak bu tedbir kararına uyulmaması nedeniyle mahkeme, A.B. hakkında 3 gün zorlama hapis cezası verdi.
 
Mahkeme, koruma kararını bundan sonra da ihlal etmesi halinde A.B.’nin zorlama hapis süresini artıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam