Yine kadın cinayeti !

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, olay, merkez Kayapınar ilçesi Musa Anter Caddesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Bugün saat 10.00 sıralarında, Ömer Y. adlı şahıs, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Hediye Y.’nin evine giderek,

Yine kadın cinayeti !

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, olay, merkez Kayapınar ilçesi Musa Anter Caddesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. Bugün saat 10.00 sıralarında, Ömer Y. adlı şahıs, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Hediye Y.’nin evine giderek, boşanmamak için ikna etmeye çalıştı. Ancak Hediye Y., ikna olmadı. Bunun üzerine ikili arasında tartışma başladı. Cinnet getiren Ömer Y., beraberinde getirdiği bıçakla Hediye Y.’yi kol ve boğazından bıçaklayarak, ağır yaraladı.

Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, olay yerine koşarak, Ömer Y.’yi darp etti. Zanlı polis tarafından, güçlükle vatandaşların elinden alındı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Hediye Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ömer Y.’nin ise darp sırasında ayağının kırıldığı belirtildi.

Olay yerine güvenlik şeridi çekerek, incelemelerde bulunan polis, cinayetle ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Öte yandan, Hediye Y.’nin koruma kararının bulunduğu ancak bu kararı kendi isteğiyle kaldırdığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam