Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda dolunay 24-12-2015

25 Aralık 2015 saat 13 11 de Yengeç burcunun o3 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek.

Bu dolunay sahip olduğumuz manevi değerlerin vurgusunu taşıyor, Dolunay dönemleri yeni kararlar almamız açısından doğru zamanlar değildir, daha çok bir şeylerin netlik kazandığı dönemlerdir. Öncü burç olan Yengeç burcu dolunayının Neptün’le olan olumlu açısı korumacı, yardımseverlik, inançlarda ki derinlik ve huzuru ön plana taşıyacak .

Yengeç-Oğlak aksında gerçekleşecek olan dolunay. Gelenekler, güven, ev, ailevi değerler, kariyer amaçlar ve sorumluklarımızdaki girişimleri de görünür hale getirecek.

BURÇLARA GÖRE DOLUNAY:

LÜTFEN YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUYUNUZ:

KOÇ: Dolunayla birlikte eve ve aileye ait konular netlik kazanacak. Gayrimenkul alım satımlarında girişimlerinizi daha net göreceksiniz. Hem inançlarınız hem ruhsal alanda derinlik sağlayacaksınız.

BOĞA: Dolunayla birlikte, internet üzerinden yaptığınız işler, yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, kardeşler, yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konular netleşecek. Ruhsal alanda da derinlik kazanacaksınız.

İKİZLER: Dolunayla birlikte, bütçeniz, gelir ve harcamalar, finansal konular öne çıkacak. Gelir elde etme, kaynaklarınızı doğru kullanma gibi konular netlik kazanıp görünür hale gelecek. Ortak gelirleri gözden geçirmek için bu dolunay bir fırsat.

YENGEÇ: Kişisel girişimleriniz, genel sağlığınız ve fiziksel görünümünüzle ilgili yapmış olduğunuz girişimlerdeki gelişmeleri daha net gözükeceksiniz. Bir diyet programı hazırlayabilirsiniz. İçsel huzur ve fedakarlıkla beraber ikili ilişkilerinizde içinde bulunduğunuz şartlarda netlik kazanacak.

ASLAN: Yengeç burcu dolunayı sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Kontrol dışı olaylar, gizli düşmanlar, hapishane, okul, hastaneler ve her türlü kapalı alanla ilgili konular netlik kazanacak, değişimi daha iyi görmenize neden olacak ve sizin bu konular üzerinde çözüm üretmenizi sağlayacak. Bu dolunay içsel olarak sizin ruhsal alanda daha derinleşmeniz içinde bir fırsat.

BAŞAK: Aşk yaşamınızda çocuklar veya arkadaşlarınızla ilgili konularda, verdiğiniz değerlerle ilgili göz ardı ettiğiniz unsurlar bu dolunayla gözükür hale gelecek.Kadersel olayları netleştirecek olan dolunay projelerinizi daha net görmeniz açısından size yardımcı olacak. İkili ilişkilerde fedakarlıklarda buluna bilirsiniz.

TERAZİ: Dolunayla birlikte hedefleriniz ve kariyerinizle ilgili gelecek için yaptığınız planlar netlik kazanacak. Gayrimenkulle ilgili girişimleriniz bu dolunayla birlikte görünür hale gelecek, kadersel olayları netleştirecek olan dolunay, size içsel derinlik kazandıracak.

AKREP: Akademik çalışmalar, yurt dışı işler, hukuksal sorunlar, seyahatler ve yayıncılıkla ilgili konular netlik kazanacak, eksiklerinizi göreceksiniz. Kadersel konuları netleştirecek olan dolunay, yeteneklerinizin ortaya çıkması içinde fırsatlar tanıyacak.

YAY: Dolunayla birlikte ortak parasal konular, vergi, miras, burs, sigorta işleri, kredi- borçlar, alacak ve ödemelerle ilgili konular netlik kazanacak. Yengeç burcu dolunayı ruhsal alanda, inançlarınızla ilgili konularda derinlik ve huzur duyacağınız dönüşümleri de netleştirecek.

OĞLAK: Dolunayla birlikte özel ve iş ilişkilerinizde, anlaşmalarda, davalar ve eşinize ait konular netlik kazanacak. Anlaşmalar, ortaklıklar, davalar sonuçlanabilir. Bu dolunay sayesinde ikili ilişkilerde ki derinlikleriniz artacak ve ruhsal araştırmalar içinde fırsatlar gelişecek.

KOVA: Dolunayla birlikte iş ilişkileri, günlük işler ve sağlığınız ön plana çıkacak. Kadersel olayları daha netleştirecek olan dolunay Terapi, zikir ve her türlü Ritüeller içinde sizi derinleştirip huzur bulacağınız fırsatlar çıkaracak.

BALIK: Aşk yaşamı, çocuklar, Spor ve hobilerinize dair konular netlik kazanacak. Eğlence ve yatırımlar bu dönemde öne çıkacak. Spor, hobi ve sahne çalışmaları yapıyorsanız ya da bir ekipte etkinseniz bu dolunayla birlikte neler yapmanız gerektiği şartlarınızla birlikte netleşecek. Sanatsal alanda derinlik kazanacağınız fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Şartlarınız ne olursa olsun doğru olun, doğru kalın, Hoşçakalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.