Volkan Canalioğlu'ndan oğlunun düğününde kolbastı şov

Volkan Canalioğlu'nun oğlu evlendi.

Volkan Canalioğlu'ndan oğlunun düğününde kolbastı şov

CHP Trabzon eski Milletvekili, P.M. üyesi ve Genel Başkan Yardımcılarından; Trabzon eski Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu’nun oğlu Ahmet Akın Canalioğlu, bekarlığa veda ederek dünya evine girdi. Nikah merasimine çok sayıda davetli katıldı.
 
Trabzon’un sevilen ve güler yüzlü simaları M.Volkan-Nermin Canalioğlu’nun oğulları Ahmet Akın Canalioğlu, İstanbul'da ikamet eden Sevim-Doğan Köse'nin kızları Ay Sezer Köse ile hayatını birleştirdi.

Zorlu Grand Otel’de düzenlenen ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in kıydığı nikah törenine, İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Eski CHP milletvekili Hurşit Güneş, Ramiz Topal, Selahattin Karaahmetoğlu, İdris Yıldız, Ziya Doğan, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, AKP İl Başkanı Haydar Revi ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi ile bir çok davetli katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini ise İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdem Kara, M.Emin Demir, Sedat Ölçüm ve Eser Çınar Canalioğlu yaptılar. Düğün sonunda davetlilere nikah şekeri yerine Karadeniz’in vazgeçilmez ürünü fındık dağıtıldı. 

KOLBASTI OYNADI

Volkan Canalioğlu'nun düğünde oğlu ile karşılıklı olarak kolbastı oynaması ise neşeli anların yaşanmasına neden oldu.








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam