Nişan Dönüşü Kaza, otomobil şarampole yuvarlandı. 22 Temmuz 2011

Giresun’un Alucra İlçesinde otomobil şarampole yuvarlandı.

Nişan Dönüşü Kaza, otomobil şarampole yuvarlandı. 22 Temmuz 2011

Giresun’un Alucra İlçesinde otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Alucra-Yağlıdere yolu üzerinde, Arduç Köyü mevkiinde bu sabah meydana geldi. Metin Kocaoğlu'nun kullandığı 55 BZ 673 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Fatma (56) ve Hasan Kocaoğlu (63) ile Alanur Samur (4) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Metin Kocaoğlu (36) ise Alucra Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

NİŞAN DÖNÜŞÜ KAZA; 3 ÖLÜ, 2 YARALI

TOKAT'ın Niksar İlçesi'nde nişan yaptıktan sonra Denizli'ye dönen ailenin bulunduğu otomobil Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde takla attı. Kazada 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Tokat'ın Niksar İlçesi'nde polis memuru 24 yaşındaki Hüsam Özbay'a nişan töreni yaptıktan sonra Denizli'ye dönmek için 48 yaşındaki Sezai Özbay yönetimindeki 20 ZD 640 plakalı otomobil ile yola çıkan aile, Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde kaza yaptı. Sürücünün aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda içinde 5 kişi bulunan otomobil takla attı.

Kazada otomobil sürücü Sezai Özbay ile nişanlanan polis memuru oğlu 24 yaşındaki Hüsam Özbay yaralanırken, 48 yaşındaki eşi Hatice Özbay, 12 yaşındaki oğlu Onur Özbay ve 71 yaşındaki babası Hüsam Özbay hayatını kaybetti. Yaralılar Sungurlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler