Trabzonlu şehit Miraç Kadir Özcan'ın eşi yürekleri yaktı!

Trabzonlu şehit Miraç Kadir Özcan'ın eşinin feryadı herkesi duygulandırdı.

Trabzonlu şehit Miraç Kadir Özcan'ın eşi yürekleri yaktı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerce  gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memurları Şenali Ocak, Ali Sevim,  Kadir Miraç Özcan ve Mahmut Ava için tören düzenlendi.  Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törende, şehit polis memurları Ocak,  Sevim, Özcan ve Ava'nın meslektaşlarının omuzlarında taşınan Türk bayrağına  sarılı naaşları katafalka konuldu, öz geçmişleri okundu, dua edildi.

 Törende konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Güneş, teröre tepkisini  dile getirerek, "Kahpelikte sınır tanımayan, yabancı mihrakların taşeronluğunu  yapan ve elleri farklı olan vatan hainlerinin tuzağında şehadet şerbeti içen  kardeşlerim gözünüz arkada kalmasın. Aziz şehitlerimiz, silah arkadaşlarınız  olarak ailenizin ve aziz milletimizin önünde söz veriyoruz. Yeri göğü yaratan  Allah'a yemin olsun, peygamberler, erenler ve evliyalar şahit olsun ki şehit  kanları ile sulanmış ve her karışında kefensiz yatan şehitlerin olduğu bu Anadolu  topraklarını onlara dar edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"HALA TELEFONA CEVAP VERMİYOR"

Saldırıda şehit olan polis memuru Trabzonlu Miraç Kadir Özcan'ın Trabzon'daki baba evinde üzüntü yaşanıyor. Şehit polis memuru Özcan'ın, bir görev sonrası Beşiktaş'ın milli kalecisi Tolga Zengin  ve polis arkadaşlarıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı hatıra kaldı.


Diyarbakır'da 8 aydan bu yana görev yapan ve 1.5  yaşında Umay adında çocuğu olan şehit polis memuru Miraç Kadir Özkan'ın eşi Semra Özcan'ın sözleri törene katılanları ağlattı. Eşinin tabutuna sarılarak koklayan ve gözyaşlarına boğulan Semra Özcan, "Bak kızın aynı sana benziyor. O da senin gibi güzel. Kalk ne olur. Bana niye bu kez telefon etmedin? Önceki bombada hemen aradın beni aşkım; 'Ben iyiyim' dedin. Bu kez aramadın, ben aradım telefona cevap vermedin. Niye telefona cevap vermedin? Oh ne güzel kokuyor, çok güzel kokuyorsun bir tanem. Sen beni niye aramadın aşkım, önceki patlamadan kurtuldu ya hemen aradı 'iyiyim' dedi aşkım. Ama ben aradım açmadın, hala arıyorum açmıyor. Koyamam onu kara toprağa çok gen daha 27 yaşında, almayın beni ne olur. Kalk hadi kalk, o şehit oldu" şeklinde ağıtlar yaktı.
trabzonlu şehit miraç kadir özcan

4 POLİS ŞEHİT OLDU 

Dicle Üniversitesi yerleşkesindeki hafriyat döküm alanında dün çevre  güvenliğini sağlayan çevik kuvvet polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi  esnasında Sadi Tanoğlu Köyü Mezarlığı duvarının olduğu bölgeye PKK'lı  teröristler, önceden tuzakladıkları patlayıcı infilak ettirmiş, patlamada 4 polis  memuru şehit olmuş, 2 polis ise yaralanmıştı. Olayla bağlantısı olduğu  değerlendirilen 3 şüpheli gözaltına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler