Trabzonlu şehit Kaymakam Safitürk’ün davası devam ediyor

Trabzonlu şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün davası devam ediyor.

Trabzonlu şehit Kaymakam Safitürk’ün davası devam ediyor

Mardin’in Derik ilçesinde 10 Kasım 2016 tarihinde makam odasında bombalı saldırıcı sonucu şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün davası devam ediyor. 

Ailenin itirazı üzerine dava Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesine taşınmıştı. Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi'nde dün 8 sanığın yeniden yargılanması yapıldı.

Külekçi, davayı adım adım takip ediyor...

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit edilmesine ilişkin davada Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi yerel mahkemece 4 sanığa verilen cezayı hukuka uygun bulurken, beraat eden 8 sanığın ise yeniden yargılanmasını hükmetmişti.

3 yıldan beri devam eden dava sürecini adım adım takip eden, Gaziantep’teki davaya da Trabzon’dan katılan Ahmet Külekçi, Safitürk ailesinin bu süreçte derin üzüntü yaşadığını ifade ederek “Buradan çıkacak karar ile hem şehidimizin kanı yerde kalmayacak hem de ailenin acısı bir nebze de olsa dinecektir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler