Trabzon el işleri Cenevre'de

Cenevre'de Türkiye etkinliği düzenlendi

Trabzon el işleri Cenevre'de

Dünya Fikri Mülkiyet hakları örgütü (WİPO) salonlarında Türkiye etkinliği düzenlendi. Etkiliğe WİPO Direktörü Francis Every, Dünya Ticaret Örgütü Daimi Temsilcisi Büyükelçi Haluk Ilıcak ve Türk Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan katılarak konuşma yaptı. WİPO Direktörü Francis Every konuşmasında katılımcılara teşekkür etti. Ilıcak ise etkinlik hakkında davetlilere bilgi verdi. Türkiye Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan da konuşmasında böyle bir etkinliğin yurt dışında yapılmasının ülkeye büyük kazançlar sağlayacağını ifade etti. Toplantıdan sonra hep birlikte sergi gezilirken davetlilere de Türk mutfağından bazı meze örnekleri sunuldu.



Sergide Tarımsal ticari ürünler, Antep fıstığı, Antep baklavası, Aydın inciri, Gemlik zeytini, Giresun fındığı, Malatya kayısısı, Mersin cezeryesi ve Safranbolu lokumu, el işlerinde ise Trabzon el işleri ve Hereke halısı, Türk kitapları ile Türk kahvesi sergiyi gezenlere sunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam