Trabzon'da "Sigarayı bırak, dansa gel" kampanyası

Trabzon'da düzenlenen "Sigarayı bırak, dansa gel!.." etkinliği ile sigarayı bırakana sınırsız dans eğitimi veriliyor.

Trabzon'da "Sigarayı bırak, dansa gel" kampanyası

İnsan sağlığına 4 bin çeşit zararı bulunan ve insanın en büyük düşmanı olan sigarayı bırakana sınırsız ve ücretsiz dans eğitimi verileceğini ifade eden Trabzon'da dans okulu sahibi Mehmet Fukul, tam bir hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.
Fukul yaptığı açıklamada insanlardan ne para ne de başka bir şey istemediğini sadece sigarayı bırakmalarını istediğini belirterek “ Nerde yanlış yaptım valla bende bilmiyorum” dedi.

“ O günden bu yana sadece iki kişi kayıt yaptırdı ancak onlarda sonradan gelmediler. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Şaşkınım ve çok üzgünüm. Böyle lanet bir alışkanlığı yok etmenin iyi bir fikir olacağını düşünüyordum ancak fikirlerimle baş başa kaldım. Ancak şunu belirteyim asla pes etmeyeceğim. Bir kişiye de sigarayı bıraktırırsam çok mutlu olacağım” diyen Mehmet Fukul, Trabzonlular’ın bu duyarsızlığından bir hayli şikayetçi.

Şu anda bir aylık dans kursu ücretlerinin 125 TL olduğunu ifade eden Fukul  “Biz sigarayı bırakana istedikleri dans türünü ücretsiz ve sınırsız olarak vereceğiz. Eğer bizi samimiyetsiz ya da ciddiyetten uzak görmüşlerse lütfen telefonla arasınlar.  Benim tek amacım insanlara sigarayı bıraktırabilmek başka hiçbir amacım yok” dedi.

Sigarayı yeni bırakmış olan ve kaydını yaptıran herkese Tango, Bachata, Samba, Horon, Oryantal, pilates hatta kolbastı eğitimlerinden herhangi biri ücretsiz olarak verilecek.

Sigarayı bırak, dansa gel!..

Sigarayı bırak, dansa gel!..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler