Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda yeni ay 10-10-2015

13 Ekim saat 03: 05’ de Terazi burcunun 19 deresinde yeni ay meydana gelecek. Yeni ay, yeni başlangıçlar yapmamız için fırsatlar hazırlayan dönemlerdir. Bu ay Terazi burcunda gerçekleşecek olan yeni ay, İlişkiler, ortaklıklar, evlilik, sanat, estetik, güzellik, hukuk, adalet ve diplomasi konularını öne çıkarıp yeni başlangıçlar yapmamız için fırsatlar getirecek. Yeni ayın temsilci gezegeni Venüs’ün Başak burcundaki konumu detayların ve eleştiri durumunun öne çıkacağı baskı altında gelişen ve kendimizi tam olarak ortaya koyamadığımız şartları da göstermekte. Ayın Uranüs’ten almış olduğu dik açı ise başlayacağımız işlerde beklenmedik kopuşlara ve sorunlara işaret ediyor. Kısacası bu ay yapacağımız başlangıçlara gökyüzü dikkat diyor. 15-20-25-28 tarihlerini işlerimizi büyütmek ve genişletmek için en uygun zamanlar.

15-008.jpg

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: İş ortağı, eş, yakın arkadaşlar, rekabet içinde olduğunuz kişilerle ilgili girişimlerde bulunacaksanız temkinli olunuz. Bu yeni ay daha çok parasal konular vurgu yapıyor. Yollarda kasis var dikkat.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR: İş ve çalışma koşularınızda, Günlük rutin işlerinizde ve sağlıkla ilgili yeni diyet programı düzenleyecekseniz 15-20-25-28 tarihleri sizin için oldukça uygun zaman, birçok engelle karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi kullanacağınız Grup aktiviteleri ile ilgili fırsatlar çıkabilir. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapacaksanız bu on beş günlük süre içinde şartlar pek uygun gözükmüyor dikkatli olmakta fayda var.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yeni ev yuva ile ilgili konular gündeme gelebilir bu on beş günlük dönemde şartlar sizi zorlayabilir başlangıç yapacaksanız dikkat, en uygun günler 15-20-25-28

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Yakın çevre, kardeşler, yazışmalar ve zihinsel aktivitelerle ilgili girişimler yapacaksanız bu on beş günlük döneme dikkat edin gelişen şartlar sizi zorlayabilir en uygun günler 15-20-25-28

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapacaksanız girişimlerinizde beklenmedik şartlar gelişebilir. Başlangıç yapacaksanız 15-20-25-28 günlerini kullanabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Kişisel girişimlerinizle ilgili konular, Gelişiminiz için yaptığınız çalışmalarla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapacaksanız 15-20-25-28 tarihlerini kullanabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Sağlıkla ilgilenmek zararlı alışkanlıkları bırakmak, maneviyat ve yardım faaliyetlerinde bulunmak için yeni başlangıçlar yapmak istiyorsanız 15-20-25-28 tarihlerinden yararlanabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Projeleriniz, ekip çalışmaları ve arkadaşlarınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak istiyorsanız bu on beş günlük süre içerisinde 15-20-25-28 günlerinden yararlanabilirsiniz.

OĞLAK VE OĞLAKLAR: Kariyer ve genel statünüzü ilgilendiren konularla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzereyseniz 15-20-25-28 tarihlerinden yaralanabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Hisseli paralar, ortak gelirler, kredi, nafaka konuları ve ameliyatlar evinizde olacak olan yeni ay size yeni başlangıçlar yaptırabilir. Bu konularda ki girişimlerinizi 15-20 -25-28 tarihlerinde yapabilirsiniz.

ŞARTLARINIZ NE OLURSA OLSUN DOĞRU OLUN DOĞRU KALIN

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.