Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda yeni ay 23-09-2019

Bu yeni ayın önemi sonbahar ekinoksunda ( sonbahar ılımı) gerçekleşmesi ve ayın dünyaya en yakın konumda (en beri) olması.

Astroloji, gezegenlerin mesaj tarafı ile ilgilenir. Bu da demek oluyor ki, büyüyen ve yayan etkiler altında olan yeni ay fazı; Diplomasi, ilişkiler, anlaşma, ortaklık ve hukukla ilgili konularda çok önemli yeni başlangıçlar olacağını, özellikle ticari anlaşmalarda ve ilişkilerde yeni hasat dönemine girildiğini ve sıkışık durumların başlayacağına dikkat çekiyor. Güçlü çekim enerjisi oluşturan ve özellikle toplumsal iletişim konularında baskılı dönemi başlatacak olan yeni ay, bütüne hizmet etme adına yeni fikirler oluşturacak.

Terazi burcunun, dengeyi bulma çabası, her işte adaletin ve hakkın olması gerektiğinin savunmasını yaptığı içindir. Bu özel yeni ayın, bir başka özelliği de; cesaretle hakkımızı arayacağımız, ilişki ve diplomasi yolu ile büyütüp beslediğimiz konuları birbirinden ayrıştırarak yeni şartları oluşturmak için bazı şeyleri bitiriyor olmamız. Terazi burcunun ilk on gününde doğanları ve ilk on derecesinde önemli bir gezegeni olanları daha fazla etkileyecek olan yeni ay, anlaşmalara hazırlan diyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE TERAZİ BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Eşinizin sağlık durumu ve şartları, ortaklık, evlilik, ilişkiler, danışmanlık aldığınız kişiler ya da öğretmenler varsa davalarınızla ilgili yeni başlayacak olan süreç sıkışıklıklara dikkat diyor. Terazi burcu yeni ayının büyüten ve yayan enerjisi özellikle anlaşmalar adına yeni sayfa açıyor. Cesaretle hakkınızı arayacağınız döneme başlarken bazı ilişkileri de bitiriyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Günlük iş temponuz, çalışma koşullarınız, iş arkadaşlıklarınız, beslenme düzeniniz ve sağlığınız, Terazi burcunda olacak olan yeni ayın enerjisi yeni şartları getiriyor. Temponuzda ki elde olamayan sıkışıklıklara dikkat ediniz. Maddi kaynaklarınızda olabilecek krizli dönemi iyi idare etmeye bakın. Bazı iş arkadaşlıklarınızla ilgili ayrıştırma yaşatacak olan şartlar, sizi hasat dönemine geçiriyor ve siz yeni beslenme düzenine geçiyorsunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Çocuklarınızın şartları, aşk, yetenekleriniz, babanızın geliri, spor faaliyetleriniz, ek gelir ve yatırımlarınızla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz, olacak olan gelişmelerde yeni başlangıçlar geliyor. Terazi burcu yeni ayının enerjisi, sizin şartlarınızda büyüme yaparken elde olmayan kadersel sıkışıklıklara dikkat ediniz. Kişisel konumunuzla ilgili olan gelişmeler maddi alanda sizi baskı altına alabilir.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ev, aile, yerleşim, kökleriniz, babanızın sağlığı ve şartları, eşinizin iş statüsü ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Terazi burcunda olacak olan yeni ay, yeni şartlarınızı oluşturuyor. Bu konularda yeni başlangıçlar olurken bazı elde olmayan sıkışıklıklar içinde kalmanız muhtemel. Bu süre içinde aile sorunları ile ilgili psikolojik baskı altında kalabilirsiniz. Cesurca karar verip yapacağınız ayrıştırma sizi yeni şartlara hazırlayacak.

YÜKSELEN ASLANLAR: Yakın çevreniz, anlaşmalarınız, eğitim ve sözleşmeleriniz en önemlisi hareket alanınızla ilgili konularda yeni şartlar oluşuyor. Bu süre içinde toplum içinde ve ekip çalışmalarında baskı yapacak mecburi süreç oluşabilir. Yakın çevrenizle ilgili ayrıştırma yaparken, hedeflerinizle ilgili bir dönemi bitiriyorsunuz. Fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışırken kardeşinizle ilgili sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Maddi konular, kazançlarınız, finansal kaynaklarınız varsa çocuğunuzun iş statüsü ile ilgili yeni şartlar oluşuyor. İş alanında olabilecek gelişmeler sizi baskı altına alabilir dikkat ediniz. Bu konularla ilgili yapmış olduğunuz ayrıştırma bir dönemin bittiğini söylüyor. Yeni ayla birlikte maddi konularda haklarınızı savunurken sıkışıklık yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Kişisel konumunuz, şartlarınız, genel sağlığınız ve toplum içinde ki imajınız, Terazi burcunda olacak olan yeni ay, yenilikler getirmek için doğuyor. Uluslar arası konular, medya ve yabancılarla ilgili alanda olabilecek gelişmeler dönüşüp başka hale geçiyor. Baskılı sürece dikkat. Yeni ayla birlikte haklarınızı savunurken sıkışıklık yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Zorluklarınız, kayıplarınız, bırakmak istedikleriniz, gizli iş ve para hesaplarınız. Terazi burcunda olacak yeni ayla birlikte yeni düzen kurmak için şartlarını oluşturuyor. Finansal konularda baskılı dönemi başlatan süreç, ikili ilişkilerinizde de sizi zorda bırakabilir. Yeni ay dönemi çocuğunuzun sağlığına dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, ileriye yönelik plân ve projeleriniz Terazi burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlarını oluşturuyor. Haklarınızı savunurken, eş ve ortağınızla birlikte gireceğiniz bir proje sizi baskı altında bırakabilir. Elinizde olamayan sıkışıklıklar içinde kalmanız muhtemel. Arkadaşlıklarınızla ilgili yapacağınız ayrıştırma sizi yeni şartlara taşıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: İş, kariyer, hedefleriniz, toplum önündeki imajınız ve annenizin genel sağlığı. Terazi burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlar oluşuyor. Siz iş ilişkilerinizde haklarınızı savunurken elde olamayan sıkışıklıklar içinde kalabilirsiniz. Hedefleriniz için yapacağınız ayrıştırma sonunda, şartlar yeniden oluşuyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Akademik alan, büyük ticari kurumlar, yabancılar, uluslar arası konular, hukuk ve eş akrabaları ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz. Terazi burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlar oluşuyor. Aşk ve çocuklarla ilgili olabilecek baskılı sürece dikkat ediniz siz ideallerinizi savunurken, elde olamayan sıkışıklıklar içinde kalabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kredi, borç, alacak- verecek, burs, nafaka, eşin geliri gibi kazancınızın dışındaki parasal konuların birisi ile ilgiliyseniz, Terazi burcunda doğacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlar oluşuyor. Maddi alanda siz haklarınızı savunurken elde olamayan sıkışıklık içinde kalabilirsiniz. Ailede olabilecek gelişmeler sizin baskı altında kalmanıza neden olabilir dikkat ediniz. Maddi konularda yapacağınız ayrışma ile yeni şartlara geçiyorsunuz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın, hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR