Simav yine depremle sarsıldı !

Simav sallanmaya devam ediyor. Dün akşam meydana gelen depremin ardından ilçe bu kez de 4, 3 büyüklüğünde depremle sarsıldı!Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 19.39'da merkez üssü ilçe m

Simav yine depremle sarsıldı !

Simav sallanmaya devam ediyor. Dün akşam meydana gelen depremin ardından ilçe bu kez de 4, 3 büyüklüğünde depremle sarsıldı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 19.39'da merkez üssü ilçe merkezine 28 kilometre uzaklıktaki İnlice köyü olan 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Deprem, Kütahya il merkeziyle Simav'ın çevresindeki Hisarcık, Gediz, Emet, Pazarlar ve Şaphane ilçelerinde de hissedildi.

Simav'da can veya mal kaybına yol açmayan deprem nedeniyle tedirgin olan vatandaşlardan bazıları ev ve iş yerlerinden çıktı.

İnlice köyünde 16 Nisan'da 4,8 ve 4,7; dün ise 4,5 büyüklüğünde sarsıntılar meydana gelmişti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam