Şehit uzman çavuş toprağa verildi

 Tunceli'de TIR yakan teröristleri takip sırasında mayına basarak şehit olan Piyade Komando Uzman Çavuş Ahmet Dağlı'nın (23) cenazesi, Osmaniye'nin Cevdetiye beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Beş kardeşten en küçüğü olan ve bir buçuk yıl önc

Şehit uzman çavuş toprağa verildi

 

Tunceli'de TIR yakan teröristleri takip sırasında mayına basarak şehit olan Piyade Komando Uzman Çavuş Ahmet Dağlı'nın (23) cenazesi, Osmaniye'nin Cevdetiye beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Beş kardeşten en küçüğü olan ve bir buçuk yıl önce göreve başlayan uzman çavuşun cenazesi Cevdetiye beldesi mezarlığı morgundan alınarak önce baba evine götürüldü. Burada yakınlarından helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi Cevdetiye Merkez Camisi'ne getirildi. Cenaze töreninde şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından Osmaniye Müftü Yardımcısı Behçet Bilgin, cenaze namazını kıldırdı. 

 

Şehidin babası Mustafa Dağlı metanetini korurken, ağabeyleri ve arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Anne Emine Dağlı ise güçlükle ayakta durdu. 

 

Törene Adalet Bakanı Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal, Durdu Mehmet Katsal, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Cevdetiye Belediye Başkanı İlhami Önal ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam