Samsun'da tartışma kanlı bitti !

 Samsun’un Vezirköprü ilçesinde çıkan alacak-verecek tartışmasında 2 kişi hayatını kaybetti. Olay, Atatürk Mahallesi Doyran Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ercan Köz (40) ile yeğeni Erkan Köz daha önceden tartıştıkları Tuncay Çınar (28) isi

Samsun'da tartışma kanlı bitti !

 

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde çıkan alacak-verecek tartışmasında 2 kişi hayatını kaybetti.
 
Olay, Atatürk Mahallesi Doyran Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ercan Köz (40) ile yeğeni Erkan Köz daha önceden tartıştıkları Tuncay Çınar (28) isimli şahsın evine gitti.
 
Tuncay Çınar, evinin önüne gelen Ercan ve Erkan Köz’e pompalı tüfekle ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan Ercan ve Arkan Köz, Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen amca ve yeğen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen emniyet ekiplerine teslim olan Tuncay Çınar, gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam