Rize'de sokak ortasında silahlar konuştu

Rize'nin Mahallesi Çarşı Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Cengiz A. ile İrfan A. arasındaki çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Rize'de sokak ortasında silahlar konuştu

Rize'nin Mahallesi Çarşı Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Cengiz A. ile İrfan A. arasındaki çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Belinden çıkarttığı tabancayla İrfan A.'yı kasığından yaralayan Cengiz A., olay yerinden kaçtı. Taşçıoğlu Cami'nin güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İrfan A.'ya ait çaycı dükkanı önünde başlayan kavga sırasında bitişikteki berber dükkanının da camı kırıldı. Kırılan camdan girdikleri berber dükkanında kavgayı sürdüren iki akraba, daha sonra yine dışarı çıkarak birbirlerine vurmaya devam etti.

Bu sırada aniden belinden çıkarttığı tabancayı ateşleyen Cengiz A., İrfan A.'yı kasığından yaralandıktan sonra kaçtı. Yere düşen, ardından da dükkanına sığınan İrfan A., Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay sırasında cam kesikleri ile yaralanan Cengiz A.'nın da Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel