Rize'de pratik yöntem !

Rize’de yatılı Kuran Kursu'nda kalan öğrencilerin camiye gidiş ve gelişte ıslanmaması için kurs binası ile caminin ikinci katları arasına kapalı geçit yapıldı.Engindere Mahallesi’ndeki Kuran Kursu’nda kalan öğrencilerin Engindere Merkez Camii'ne kolayca u

Rize'de pratik yöntem !

Rize’de yatılı Kuran Kursu'nda kalan öğrencilerin camiye gidiş ve gelişte ıslanmaması için kurs binası ile caminin ikinci katları arasına kapalı geçit yapıldı.

Engindere Mahallesi’ndeki Kuran Kursu’nda kalan öğrencilerin Engindere Merkez Camii'ne kolayca ulaşımı için ilginç bir çözüm yolu bulundu. Kurs binasının 2’nci katından caminin 2’nci katına uzanan 10 metre uzunluğunda kapalı geçit yapıldı.
 
Böylelikle öğrenciler kurs binasından camiye gitmek için dışarı çıkmaktan, ıslanmaktan kurtuldu.Cami görevlileri, özellikle kış aylarında Kuran kursundaki öğrencilerin camiye gidip gelmek için binadan dışarı çıkmak zorunda kaldığını söyledi. Görevliler, "Kimi zaman ıslanıyorlardı. Böyle bir yöntem bulundu. Artık camiye gidip gelmeleri çok daha kolay oluyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam