Polisi görünce öyle bir laf etti ki !

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde uyuşturucu maddeye yönelik çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, kent giriş ve çıkışlarında, şüpheli araçlar üzerinde çalışma başlattılar.Polis ekiplerinin

Polisi görünce öyle bir laf etti ki !

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde uyuşturucu maddeye yönelik çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, kent giriş ve çıkışlarında, şüpheli araçlar üzerinde çalışma başlattılar.

Polis ekiplerinin, yol üzerlerinde kontrol noktalarında şüpheli görüler araçlar sıkı bir şekilde arandı. Kontrol noktasına yaklaşırken, polisi görünce önce duran ve daha sonra yavaş yavaş ilerlemeye başlayan Mehmet Seyfettin B. yönetimindeki kamyonette yapılan aramalarda 160 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan kamyonet sürücüsünün polislere," Yaptığım işten pişmanım. Teslim olmak için polisi arıyordum siz yakaladınız" dediği öğrenildi.
 
Diğer kontrol noktalarında yapılan aramalarda ise Nevzat İ. Yönetimindeki otomobilde 38 kilo, Şehirlerarası Otobüs terminalinde hareket etmeye hazırlanan bir yolcu otobüsünün bagaj bölümünde Deniz K. Ya it bir bagaj çantası içerisinde 5 kilo, bir kontrol noktasının 100 metre ilerisinde yaya olarak ilerleyen Mehmet B.'nin yan tarafındaki boşluk arazide çanta içerisinde atılı vaziyette 8 kilo esrar maddesi ele geçirildi.
 
Mehmet B'nin, polise verdiği ifadesinde esrar maddesi ile bir ilgisinin olmadığını önce bir kamyonla yolculuk yaparken Gaziantep'e gelirken burada indiğini ve başka bir araca binebilmek için beklediğini, daha sonra ise kamyonla değil otobüsle yolculuk yaptığını ve otobüsün kendisini yolda indirdiğini söylediği belirtildi.
 
Operasyonlarda toplam 112 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan Mehmet Seyfettin B., Nevzat İ., Mehmet B. Ve Deniz K. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
İSLAHİYE'DE 117 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
 
Bu arada İslahiye ilçesinde yapılan bir operasyonda ise 117 kilo 697 gram kubar esrar ele geçirildi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Narkotik Büro ekiplerinin, İslahiye ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Yeşilyurt beldesindeki bir eve operasyon düzenledi.
 
Evde yapılan aramalarda çuvallar içine saklanmış 117 kilo 697 gram kubar esrar ile 124 şişe kaçak içki bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam