Polis seri katil avında !

İstanbul Samatya’da bakkal dükkânı olan Ermeni asıllı Maritsa Küçük (85), tek başına yaşadığı evinde 28 Aralık Cuma günü vahşice öldürüldü.Darp edildikten sonra vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle yaşamını yitiren Küçük’ün üzerindeki ziynet eşyaları alındı

Polis seri katil avında !

İstanbul Samatya’da bakkal dükkânı olan Ermeni asıllı Maritsa Küçük (85), tek başına yaşadığı evinde 28 Aralık Cuma günü vahşice öldürüldü.

Darp edildikten sonra vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle yaşamını yitiren Küçük’ün üzerindeki ziynet eşyaları alındı.
 
Çok yönlü soruşturma başlatan polis, bu olaydan bir ay önce Şişli Feriköy’de yalnız yaşayan Ermeni asıllı yaşlı bir kadının benzer şekilde öldürülmesini de mercek altına aldı.
 
Polis, Fatih ve Şişli’de gerçekleşen cinayetlerdeki benzerlikleri masaya yatırdı. Polisin araştırması sürerken, Fatih’te 87 yaşındaki T.A. da evinin bulunduğu apartmana girdiği sırada bir kişinin saldırısına uğradı.
 
Bıçaklı saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan kadının üzerindeki ziynet eşyaları alındı.
 
FİRARİ ZOR’UN İŞİ Mİ?
 
Son olarak da önceki akşam Sultan A. adlı kadın Fatih’teki evine girerken bıçaklı saldırıya uğradı. Komşularının yetişmesi üzerine Sultan A. yara almadan kurtuldu. Saldırgan kaçtı.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ikisi ölümle biten saldırıları gerçekleştiren zanlının eşkâlinin aynı olduğunu belirledi. Delilleri mercek altına alan polis, saldırganın seri katil olma ihtimali üzerine yoğunlaştı. Bu arada polis, Kandıra Cezaevi’nden geçtiğimiz yıl firar eden Mikail Zor’un olaylarla bağlantısı olup olmadığını da araştırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam