Polis, kendisine bıçakla saldıran şahsı vurdu !

Aydın’ın Söke ilçesinde eve gelen ağabeyini ve polis memurunu dakikalarca bıçakla kovalayan saldırgan, vurularak etkisiz hale getirildi.Söke’nin Yenikent Mahallesi’nde Güzelyalı Evleri’nde ikamet eden ve son bir yıldır bunalıma girerek evden dışarı çıkmad

Polis, kendisine bıçakla saldıran şahsı vurdu !

Aydın’ın Söke ilçesinde eve gelen ağabeyini ve polis memurunu dakikalarca bıçakla kovalayan saldırgan, vurularak etkisiz hale getirildi.

Söke’nin Yenikent Mahallesi’nde Güzelyalı Evleri’nde ikamet eden ve son bir yıldır bunalıma girerek evden dışarı çıkmadığı belirtilen Mahmut Tekin (46), komşularının şikayeti üzerine evine gelen polise teslim olmamak için direndi. Şikayet nedeniyle defalarca adrese gelen polis ekipleri, Tekin’den teslim olmasını istedi. Daha önce eve giremeyen polis ekipleri, bu kez Cumhuriyet Savcısı’nın yakalama kararı ve takviye ekiplerle birlikte eve girmeye çalıştı.

Polis memuru Ali Ç., Mahmut Tekin’in dün gece evine almadığı ve evin kapısında sabahlamak zorunda bıraktığı iddia edilen ağabeyi Hüseyin Tekin ile birlikte kapıyı çaldı. Dakikalar sonra elindeki bıçakla kapıya çıkan Mahmut Tekin, kapıyı açar açmaz polis memuru Ali Ç.’ye saldırdı. Polis memuru Ali Ç. ve ağabey Hüseyin Tekin kendilerini sokağa zor atarken, polis memuru uyarı amaçlı havaya ateş açtı.

SOKAĞIN BAŞINA KADAR İKİ KİŞİYİ KOVALADI

Sokağın başına kadar polis memuru Ali Ç.’yi kovalayan Mahmut Tekin, bu arada polis memurunu ve ağabeyi Hüseyin Tekin’i yaraladı. Saldırganı ikna etmek için uzun süre çaba harcayan ancak başarılı olamayan polis memuru zor durumda kalınca Tekin’i vurarak etkisiz hale getirdi. Mahmut Tekin olay yerinde hayatını kaybederken, ağabey Hüseyin Tekin ve polis memuru Ali Ç. olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Söke Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak tarafsızlık ilkesi gereği olay yerini incelemek üzere İlçe Jandarma Komutanlığı’nın olay yeri inceleme ekibi çağrıldı. Olayın ardından, polis memurları ve çevredeki görgü tanıklarının ifadeleri alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler