PKK'ya 2. darbe: 34 terörist...

TSK yaptığı açıklama ile Kuzey Irak'a 2 ayrı hava harekatı düzenlendiğini ve 34 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

PKK'ya 2. darbe: 34 terörist...

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak'taki Zap bölgesine bugün düzenlenen 2 ayrı hava harekatında 34 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.


Bugün 02.42-02.59 saatleri Kuzey Irak'taki Zap bölgesine alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Muvvetlerine ait savaş uçakları hava harekatı düzenledi.

Bölgedeki bir mağara girişinde tespit edilen bölütücü terör örgütü mensuplarından alınan ilk görüntülere göre 11’i etkisiz hale getirildi. Zap bölgesine ise ikinci hava harekatı bugün 10:10-12.40 saatleri arasında düzenlendi. Anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatında saldırı hazırlığı içinde olan ve arazide tespit edilen 23 terörist etkisiz hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler