Otelcenneti'nde hedef zirve

Türkiye"de Truzim Sektöründe önde gelen firmalar arasında yer edinmek isteyen Otelcenneti.com 01.09.2014 itibari ile hizmet vermeye başladı.İnternet ortamında Truzim katagorisine bakıldığında Seyehat acentaları yer edinmektedir, Otelcenneti.com genç ve di

Otelcenneti'nde hedef zirve

Türkiye"de Truzim Sektöründe önde gelen firmalar arasında yer edinmek isteyen Otelcenneti.com 01.09.2014 itibari ile hizmet vermeye başladı.

İnternet ortamında Truzim katagorisine bakıldığında Seyehat acentaları yer edinmektedir, Otelcenneti.com genç ve dinamik bir ekibi olan firma Sahipleri irfan Akmehmet ve Mehmet Ali köse Artık insanları doğru yerlere göndermeye çalışacağız insanlar Seyahat acentalarında tatil paketleri satın alırken nereye gittiklerini bilmiyorlar biz ise Tatil sever Misafirlerimize gideceği oteller hakkında yorumları ve şikayetleri sunuyoruz.

onları bilinçli şekilde otele yönlendiriyoruz , son zamanlarda farkettikki Tatile gitmek isteyen Aileler otel paketi satın aldığında gördüğü resim ile gitti otel arasında dağlar kadar fark olduğu ve yanıltıcı olduğunu hissediyorlar. biz bu tatil sever dostlarımıza daha güzel yönlendirmek için Otelcenneti.com olarak güçlü , Dinamik , bir Alt yapıya Ait personel ile kolları sıvadık.

Otelcenneti.com Nedir? OtelCenneti.com ekonomik tatil planı için ipuçları veren, tatilciler ve seyahat severler tarafından oteller, pansiyonlar, tatil köyleri, apart oteller için yapılan yorumları yayınlayan, tatilinize renk katacak mekanlar, turlar, tarihi yerler hakkında ön bilgi veren, bölge haritaları, yol tarifleri sunan tatil rehberidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler