Öpüşerek zayıflatan cinci hoca !

Ruhani güçleri olduğunu iddia ederek, cinsel ilişkiye girdiği ve çıplak fotoğraflarını çektiği 3 kız kardeşin 'tecavüz' suçlamasıyla dava açtığı 41 yaşındaki Osman A.'nın cep telefonunda başka kadınlarla da cinsel içerikli görüntüleri ortaya çıktı.Osman A

Öpüşerek zayıflatan cinci hoca !

Ruhani güçleri olduğunu iddia ederek, cinsel ilişkiye girdiği ve çıplak fotoğraflarını çektiği 3 kız kardeşin 'tecavüz' suçlamasıyla dava açtığı 41 yaşındaki Osman A.'nın cep telefonunda başka kadınlarla da cinsel içerikli görüntüleri ortaya çıktı.

Osman A.'nın Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nde fotoğraf için "Fotoğraftaki kişi ile zayıflatma şeyine girmiştik. Duygusal bir şey yok" şeklindeki ifadesine, Mahkeme Başkanı Arif Gümüşsoy, "Nasıl yok öpüşüyorsunuz ya" diye cevap verdi.
 
RUHANİ GÜCÜM YOK DİNDAR DA DEĞİLİM
 
Kendisine ait cep telefonundaki çıplak kadın fotoğraflarının bazılarını tanıdığını söyleyen Osman A. bazı kadınları tanımadığını söyledi. H. G. ve A.T. kardeşlerle ve diğer kadınlarla çekilmiş fotoğrafların yer aldığı cep telefonundaki fotoğrafları kendisinin çekmediğini öne süren Osman A, "Kimseyi ruhani gücüm var diye kandırmadım. Dindar da değilim, namaz da kılmıyorum. Beni kandırdılar" diye konuştu.
 
İDDİA İLE ÇEKİLMİŞ BİR FOTOĞRAFTI
 
Osman A'nın öpüşürken fotoğrafının bulunduğu ve ‘ortağım' dediği T.A.'da duruşmada tanık olarak ifade verdi. T.A. fotoğraflar için, "Şaka mahiyetinde çekilmiş bir durum. Sadece 'çekersin çekemezsin' şeklinde iddialaşmayla çekilen bir fotoğraf yani. Daha sonra silinmesi unutulmuş olması lazım .
 
Osman A. ile aramızda duygusal olarak bir şey yok " diye ifade verdi. Osman A'nın cep telefonundaki çıplak kadın fotoğraflarının dökümü de verildiği dava15 Ocak 2013 tarihine ertelendi.
 
KIZLARIN KARDEŞİ YARALAMIŞTI
 
Burdur'da H. G. ve A. T isimli 3 kız kardeşle 'cinler sayesinde size yardımcı olacağım. Kısmetinizi açacağım' diye kandırarak cinsel ilişkiye girip çıplak fotoğraflarını cep telefonuna kaydeden Osman A. kızların kardeşi Kadir T. tarafından vurularak yaralanmıştı.
 
Bu olaydan sonra birlikte hareket eden 3 kız kardeş, Osman A'nın kendilerine tecavüz ettiğini öne sürerek şikayetçi olmuştu. Dava sürerken kızlardan H.T. Osman A'dan bir erkek bebek dünyaya getirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam