Onur'u bonzaimi öldürdü ?

Bir arkadaşının 7'nci kattaki evinden düşerek yaşamını yitiren Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Onur'un bonzai kullandığı öne sürüldü. Baba Erdoğan Karadeniz "Yaşadığımız acı bir milat olsun" dediİstanbul Beykoz'da, Boğaziçi Üniversitesi "Felsefe" bölümü h

Onur'u bonzaimi öldürdü ?

Bir arkadaşının 7'nci kattaki evinden düşerek yaşamını yitiren Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Onur'un bonzai kullandığı öne sürüldü. Baba Erdoğan Karadeniz "Yaşadığımız acı bir milat olsun" dedi

İstanbul Beykoz'da, Boğaziçi Üniversitesi "Felsefe" bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi 20 yaşındaki Onur Karadeniz, bir arkadaşının 7'nci kattaki evinden düşerek öldü. Gençlerin olaydan önce bonzai kullandıkları öne sürüldü. Onur'un DSP Beykoz eski İlçe Başkanı olan babası Erdoğan Karadeniz,Sabah'a "Onurlar ölmesin, canlar yanmasın" dedi. Olay, Onur'un hazırlık sınıfını bitirdiği gün olan 13 Haziran'da saat 01.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre; Onur, evinin yakınında bulunan arkadaşları M.K.G. ve Ö.B.A.'nın Orhan Veli Kanık Caddesi'ndeki dairesinde buluştu. Gençler burada bonzai kullandı. Ardından da gecenin ilerleyen saatlerinde Onur, 7'nci kattan bir işyerinin çatısına düştü. Onur'un cesedi düştüğü yerden itfaiye yardımıyla indirildi. Olay, polis kayıtlarına intihar olarak geçti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Onur'un cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Onur, çok sayıda tanınmış siyasi ismin de katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

AİLEYE PSİKOLOJİK DESTEK
 
Onur'un ölümü ailesini ve okul arkadaşlarını yasa boğdu. Onur'un anne ve babası, olayın ardından psikolojik destek almaya başladı. baba Erdoğan Karadeniz, oğlunun bonzai yüzünden öldüğünü söyledi. Yetkililerin bir an önce önlem alması gerektiğini belirten baba Karadeniz, "Benim oğlum Türkiye'de derece yapmış. Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan 20 yaşında gencecik, annesini seven, memleketini seven bir çocuktu. Gençler ölmesin, ben gençlerin ölmesini istemiyorum. Gençleri, içime atmak, kucaklamak istiyorum. Ama şunu da görüyorum: Gençler arasında bu lanet uyuşturucuyu denemiş olan arkadaşların sayısı o kadar çok ki. Gençleri, bunu denedikleri için kınamıyorum ama ne olur bizim yaşadığımız acı milat olsun. Gençler, buna yeltendiğinde 'Onur Karadeniz'in babası' aklınıza gelsin. Ayakları geri gitsin, gençler ölmesin! Onur gibiler ölmesin. Toprak güzel değil, topraktan geri dönülmüyor. Toprak çok kötü" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler