Önce Tecavüz etiller sonra... !

Satırlarla tekrar gelen gaspçılar transseksüellerle birlikte olup cep telefonu ve paraları alarak ölümle tehdit etti. Ankara’da, kar maskeli iki kişi ellerindeki satırlarla, para karşılığında fuhuş yapan iki transseksüele farklı zamanlarda iki kez tecavüz

Önce Tecavüz etiller sonra... !

Satırlarla tekrar gelen gaspçılar transseksüellerle birlikte olup cep telefonu ve paraları alarak ölümle tehdit etti.

 

Ankara’da, kar maskeli iki kişi ellerindeki satırlarla, para karşılığında fuhuş yapan iki transseksüele farklı zamanlarda iki kez tecavüz edip, para ve cep telefonlarını gaspetti. Polisin yaptığı operasyonla yakalanan Şükrü Ç. ile Fatih A. tutuklanırken, olayda kendilerine yardım eden Şükrü Ç.’nin 14 yaşındaki kardeşi İ.Ç. ise serbest bırakıldı.  

Milliyet’in aldığı bilgiye göre, bir süre önce geçirdikleri ameliyatın ardından kadın olan A.C. ve Y.D. isimli iki transeksüel, mart ve nisan aylarında olmak üzere iki kez gasp edildi ve tecavüze uğradı.

 

POİSE GİTTİLER

 

Esat’ta kiraladıkları bir apartman dairesinde para karşılığında erkeklerle birlikte olan A.C. ve Y.D.’nin yaşadığı ilk dehşet 31 Mart günü gerçekleşti. Gece saatlerinde söz konusu eve biri çocuk üç kişi geldi. Bu kişilerden ikisi A.C. ve Y.D. ile para karşılığında birlikte oldu. Üç kişi, A.C. ve Y.D.’ye paralarını vermeyerek, yanlarında getirdikleri satırlarla iki transeksüelin cep telefonlarını ve bin 70 TL’sini gasp etti. Saldırganlar, A.C. ve Y.D.’yi polise gitmemeleri için ölümle tehdit etti. A.C. ve Y.D. ise korkarak polise başvurmadı. 

 

OTOMOBİLİ ALIP KAÇTILAR

 

A.C. ve Y.D. ilk olayın şokunu atlatamadan bu kez 8 Nisan günü, aynı eve kar maskesi takan ve ellerinde satır olan üç kişi eve zorla girdi. Saldırganlardan ikisi, kendilerine kapıyı açan A.C.’nin ağzını kapatarak götürdükleri odada, Y.D.’ye ise bir başka odada tecavüz etti. Saldırganlar daha sonra A.C. ve Y.D.’nin toplam 2 bin TL’sini ve cep telefonlarını aldı. Saldırganlar, takip edilmemek için A.C. ve Y.D.’ye ait otomobilin anahtarını da alıp olay yerinde kaçtı.

 

TELEFONLARDAN BULUNDU

 

A.C. ve Y.D.’nin başvurduğu polis ekipleri, saldırganları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Gasp edilen 4 cep telefonunun izini süren polis, telefonlardan ikisinin saldırganlarca başkalarına satıldığını belirledi. Diğer iki cep telefonunun ise kullanımda olduğunu tespit etti. Telefonların sinyal verdiği iki farklı adrese baskın düzenleyen polis, Şükrü Ç. (25) ile 14 yaşındaki kardeşi İ.Ç. ile Fatih A.’yı gözaltına aldı. A.C. ve Y.D. Şükrü Ç., Fatih A. ve İ.Ç.’yi teşhis etti. Şükrü Ç. ve Fatih A. mahkemece tutuklandı, İ.Ç. ise yaşı küçük olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler