Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda yeni ay 09-01-2016

10 Ocak 2016 saat 03: 30 da Oğlak burcunun 19 derecesinde yeni ay olacak. Satürn gününe eşlik eden Satürn saatinde gerçekleşecek olan yeni ay, yapacağımız yeni başlangıçların somutlaşacağını göstermekte.

Yeni aylar daima taze başlangıçların kozmik habercisidir. Ayın Pluto ile kavuşumu, güçlü ve kararlı dönüşümleri gösterirken, Oğlak burcunun yönetici gezegeni Satürn’ün almış olduğu açılar gerek maddi gerek ilişkilerde ciddi başlangıçları göstermekte. Merkür’ünde Oğlak burcunda retroda oluşu tam sonuçlanmamış konularla da ilgili dönüşüm ve yeni başlangıçlar yapabileceğimizi gösteriyor. Kısacası bu yeni ay güçlü ve kalıcı başlangıçları gecikmelide olsa gerçekleştirecek.

11 Haziran doğumlu Yengeçler, 9 Nisan doğumlu Koçlar, 10 Ocak doğumlu Oğlaklar ve 12 Ekim doğumlu Terazilerin hayatlarına Oğlak burcu yeni ayı, yeni başlangıçlar getirecek.

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: Hedef ve kariyerinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Oğlak burcu yeni ayının güçlü ve dönüştürücü etkisi size kalıcı sonuçlar getirecek. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Akademik eğitim, yurt dışı işler, medya ya da hukuksal konuların biriyle ilgiliyseniz, bu konularla ilgili güçlü yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Oğlak burcu yeni ayının dönüştürücü etkisi size kalıcı sonuçlar getirecek. Girişimlerinizin neticelerini Haziran ayında alacaksınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Ortak paralar, vergi, miras, burs, sigorta işleri alacak ve ödemelerle ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz, bu yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Oğlak burcu yeni ayının güçlü dönüştürücü etkisi size kalıcı sonuçlar getirecek. Girişimlerinizin neticelerini Haziran ayında alacaksınız.

YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yeni ayla birlikte, özel ve iş ilişkileriniz varsa anlaşmalar, davalar ve eşinize ait konular için yeni girişimler yapabilirsiniz. Oğlak burcu yeni ayının güçlü ve dönüştürücü etkisi size kalıcı sonuçlar getirirken girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: İş ilişkileri, günlük işlerle birlikte sağlık sorunlarını aşmak için Beslenme-Tedavi biçimleri uygulayabilirsiniz. Hastane, hapishane gibi konularla ilgiliyseniz Oğlak burcu yeni ayının güçlü dönüştürücü etkisinden yararlanarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ortalarında alacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Aşk yaşamı, çocuklar, spor ya da sahne çalışmalarının biriyle ilgiliyseniz, Oğlak burcunda olacak olan yeni ayın güçlü ve kalıcı enerjisinden yararlanabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Ev, yerleşim, tadilat ve her türlü Aileyle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Oğlak burcunda olacak olan yeni ayın dönüştürücü ve kalıcı enerjisinden yararlanabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ortalarında alacaksınız.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: İnternet üzerinden yapmış olduğunuz işlemler, yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, kardeşler yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz, yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Oğlak burcunda olan yeni ayın dönüştürücü ve kalıcı etkisinden yararlanabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ortalarında alacaksınız.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR: Gelir ve harcamalar. Finansal konularla ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Oğlak burcunda olacak olan yeni ayın dönüştürücü ve güçlü etkisinden yararlanabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kişisel girişimleriniz, genel sağlığınız, fiziksel görünümünüzle ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Oğlak burcu yeni ayının dönüştürücü ve güçlü etkisinden yaralanabilirsiniz. Girişimlerinizin sonucunu Haziran ayında alacaksınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Kadersel alanda gerçekleşecek olan yeni ay, hastane, hapishane ve her türlü gizli işlerinizde yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. Oğlak burcunda olan yeni ayın dönüştürücü ve kalıcı enerjisinden yararlanabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Ekip çalışmaları, projeler ve arkadaşlarınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Oğlak burcunun dönüştürücü ve kalıcı enerjisinden yararlanabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Haziran ayında alacaksınız.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.