O Türkiye'nin resmen çok eşli tek erkeği !

Yozgat Boğazlıyan'da Erkan Bahtiyar'ın resmi olarak evliyken ikinci evlilik yaptığını fark eden nüfus memurları, 'resmi poligami' yi savcılığa bildirdi.Soruşturmada Bahtiyar'ın ilk eşi Medine 'nin 2004'te vefat ettiği, Bahtiyar'ın üç yıl sonra Romanya uyr

O Türkiye'nin resmen çok eşli tek erkeği !

Yozgat Boğazlıyan'da Erkan Bahtiyar'ın resmi olarak evliyken ikinci evlilik yaptığını fark eden nüfus memurları, 'resmi poligami' yi savcılığa bildirdi.

Soruşturmada Bahtiyar'ın ilk eşi Medine 'nin 2004'te vefat ettiği, Bahtiyar'ın üç yıl sonra Romanya uyruklu Mihaela Stoian'la evlendiği anlaşıldı. Bahtiyar bu resmi evliliğin ardından, ilk evliliği nikâh memurlarının dikkatinden nasıl kaçtıysa 20 Mart 2012'de bu kez Emine Bahtiyar'la evlendi. Skandalı, bir yıl sonra -11 Mart 2013'te- Evlenme Bildirimleri Müdürlüğü'ne gönderilen bir yazıyla ortaya çıktı. Savcılık, çifte evli Erkan Bahtiyar'ın ifadesine başvurdu. Bahtiyar, ifadesinde Romanya uyruklu eşiyle yurtdışında boşandığını, ancak bu boşanmayı Türk makamlarına bildirmediğini söyledi. Ancak Bahtiyar'ın, Romanyalı eşiyle evli iken Emine Bayraktar'la 'paralel aile' kurduğuna kanaat getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler