Niran Ünsal kan bağışında Cengiz Kurtoğlu ve Doğuş'a meydan okudu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kızılay Topluluğu Başkanı Muharrem Altıntaş'ın sosyal medyada kan bağışı farkındalığı yaratmak için başlattığı meydan okumaya şarkıcı Niran Ünsal'dan karşılık geldi.

Niran Ünsal kan bağışında Cengiz Kurtoğlu ve Doğuş'a meydan okudu

Türk Kızılayı'na destek olmak için #MeydanOkuyorum başlığı altında sosyal medyada başlatılan kan bağışı farkındalığı akımı giderek büyüyor. 


​Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Kızılay Topluluğu Başkanı Muharrem Altıntaş, Türk Kızılayı Genel Merkezi'nin öncülüğünde kan bağışına dikkat çekmek için başlatılan sosyal medyada kampanyası çerçevesinde kan bağışı yaptıktan sonra #MeydanOkuyorum başlığıyla video yayınlayarak şarkıcı Niran Ünsal'a meydan okumuştu.

Muharrem Altıntaş'ın yeni bir akım başlattığı bu hareketine şarkıcı Niran Ünsal'dan videolu yanıt geldi.

Niran Ünsal da kan bağışı yaptığı bir video yayınlayarak sosyal medya üzerinden Cengiz Kurtoğlu ve Doğuş'a meydan okuyarak Kızılay'a destek olmaya davet etti. 

Kan bağışının hayat kurtardığı mesajının verildiği meydan okuma akımı sanat camiasına da sıçrayarak giderek büyüyor. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler