Minik Yağız'a büyük destek

Umut ve Yaşam Derneği Trabzon'da lösemi ile mücadele eden çocukları ziyaret etti.

Minik Yağız'a büyük destek

Umut ve Yaşam Derneği kurucu Nimet Baki önderliğinde Türkiye gençlik konseyi Trabzon teşkilatı, Ar-Ge birimi olarak Umut ve Yaşam Derneğinin düzenlediği ''Minik Bedenler Büyük Savaşlar'' isimli etkinliği bugün gerçekleştirildi.


Lösemi ile savaşan minik kahraman Yağız 'ı ziyaret eden Umut Yaşam Derneğinin 15.30'da başlayan ziyareti yaklaşık 3 buçuk saat dürdü. Yağız ile puzzle, lego, araba afişleri ve mücadelesin de en büyük hobisi olan gitar ile eğlenceli zaman geçirerek bir nebze olsun onu hastane psikolojisinden uzaklaştırdılar.

Minik Yağız'a büyük destek

Türkiye Gençlik Konseyi Trabzon temsilcileri "Yağız sandığımızın aksine hayata dört elle tutunmuş gülümsemekden vazgeçmeyen çok zeki bir çocukdu ve hatta o bir savaşçı. Küçük bedeni büyük bir mücadele veriyor. Ve biz onun yanındayız. Yağız ve arkadaşları ile birlikte daha nice güzel aktiviteler yapacağız. Bu sadece bir başlangıç. Yağız şuan ulaştığımız ilk savaşçı onun bir çok arkadaşı var ve bizi onlarla tanıştıracak. Bu noktada bize bu fırsatı tanıyan Umut ve Yaşam derneği kurucusu Dr. Nimet Baki 'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. 

Minik Yağız'a büyük destek

Minik Yağız'a büyük destek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam