KTÜ'deki doçente tehdit mektubu!

“İnsanların sevdiklerinin canını acıtırsan, sevdiklerinin canı acır! Kararlarını gözden geçir”Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ali Gangal, önceki gün fakülte binasındaki odasına gi

KTÜ'deki doçente tehdit mektubu!

“İnsanların sevdiklerinin canını acıtırsan, sevdiklerinin canı acır! Kararlarını gözden geçir”

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ali Gangal, önceki gün fakülte binasındaki odasına girdiğinde yerde bir not buldu. Kapının altından atıldığı anlaşılan notu okuyan Doç. Dr. Gangal, içinde tehdit içerikli ifadelerin yer aldığını gördü. Doç. Gangal'ın Ankara'da okuyan oğlu Barış'ın da adının geçtiği tehdit mesajı şöyle: "Sayın Ali Gangal bey, senin her attığın adımı biliyorum. Ama sen beni hiç tanımıyorsun bile... Sana söylemek istediğim, sen insanların sevdiklerinin canını acıtırsan, insanlarda senin sevdiklerinin canını acıtır. Verdiğin kararları tekrar gözden geçir. Barış Ankara'ya nasıl gelecek? O okulu nasıl bitirecek? Ankara'da her gün senden nefret edecek, insanların canını acıttığın için. Not: Tehdit etmiyorum, öngörümü size sunuyorum ve önerimi dikkate alın." 

PARMAK İZİ İNCELEMESİ 
Tehdit ifadeleriyle dolu notu alan Doç. Dr. Gangal, şoku atlattıktan sonra soluğu Emniyet Müdürlüğü'nde aldı ve kağıdı polise vererek, sorumluların bulunmasını istedi. Doç. Gangal, emniyet çıkışında soruları yanıtsız bıraktı. Konuyla ilgili soruşturma başlatan polis, notu incelemeye aldı. Bilgisayar çıktısı olan tehdit notunda ilk olarak parmak izi incelemesi yapıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Doç. Dr. Gangal'ın, sınavlarının zor, notlarının da düşük olduğu için öğrenciler arasında "Sıfırcı Hoca" diye anıldığı belirtildi. Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Bölümü'nde ders veren Gangal'ın bu yıl toplam 360 öğrencinin dersine girdiği, öğrencilerinin çoğunun derslerden geçmekte zorlandığı öne sürüldü. Tehdit mesajlarını gönderen kişinin, Gangal'ın bu öğrencilerinden olduğu tahmin ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam