Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda yeni ay 25-03-2017

Birliktelik ve anlaşmalarla ilgili konularda tedbirli olmamızı işaret eden gökyüzü, hele hele yeni başlangıçlar için uyarı veriyor. Koç burcu yeni Ay’ı ileriki dönemlerde sahip olduğumuz maddi-manevi değerlerle ilgili olabilecek anlaşmazlıklara pişmanlık getireceğini vurgularken, ayrıntılara dikkat diyor.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Yeni başlangıçlar, dış görünüşünüz ve ikili ilişkilerinizle ilgili konularda yeni düzenleme yapabilirsiniz. Geçmiş hatalarınızı düzeltmek için bu güzel yeni Ay’ın enerjisini daha olumlu kullanabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Okul, hastane ve her türlü kötü alışkanlıklarınızı onarmanız için Koç burcu yeni Ay’ı fırsatlar veriyor. Daha çok yarım kalmış işlerinize yönelmenizi öneririm.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: İleriye yönelik yapmış olduğunuz planlar, arkadaşlıklarınızla ilgili konularla tekrar düşünme fırsatı bulacaksınız. Yeni başlangıçlar yapmanız için detaylara dikkat ediniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: İş, kariyer ve hedeflerinizle ilgili konularda fırsatlar sizi bekliyor. Yeni başlangıçlar yapacaksanız ileriye yönelik şartlara ve ayrıntılara dikkat ediniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Yeni Ay’la birlikte akademik eğitim, yolculuklar, Hukuk ve basınla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz hedeflerinizle ilgili girişimlerinizde eski bitmemiş konular üzerinde durmanızı öneririm.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortak gelir, eş parası, kredi borçlarla ilgili konularda Koç burcu yeni Ay’ı yeni başlangıçlar ve eski hesaplarınızı düzenleme şansı ile gerçekleşecek.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: İkili ilişkiler, eşinizin sağlığı ve şartları, varsa davalarınızda yeni başlangıçlar yaparken eski konularda iyileşme sürecine girecek. Borçlarınız ve maddi konularda yeni düzenleme yapabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Sağlık, iş koşullarınız, günlük rutin temponuz Koç burcu yeni Ay’ı ile birlikte fırsatlar getirecek. İlişkilerinizde geçmiş konuları gündeme getirip tartışmadan kaçınınız.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Aşk, hobiler ve çocuklarınızla ilgili konular bu yeni Ay’la birlikte yenilenme fırsatı verecek. Bu konularla ilgili eskiden hal edemediğiniz detaylar varsa değerlendirebilirsiniz. Hamile kalmak isteyen Yaylar dikkatli olunuz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yeni Ay’la birlikte ev yaşamınız, temel alt yapınız, aileniz ve alım satım ile ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz Koç burcu yeni ayı fırsatlar getiriyor, değerlendirirken detaylara dikkat ediniz.

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR: Yolculuk, sözleşmeler, eğitim ve kardeşlerinizle ilgili konular Koç burcu yeni Ay’ı ile fırsatlar getiriyor. Şartlarınızı dikkatle kontrol ediniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Finansal konular kazançlarınızla ilgili fırsatlar çıkacak. Etüt ederken geçmiş hesaplarınızı dikkate alınız.
Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.