Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda ay tutulması 29-09-2015

28 Eylül 2015 pazartesi günü saat 05 50 de Koç burcunu 04 derecesinde Ay tutulması gerçekleşecek. Terazi- Koç aksında gerçekleşecek olan tutulma, İlişkiler ve girişimlerde ki denge arayışını öne çıkaracak. Etkileri ise üç ay önceden başlamış olup önümüzde ki altı aylık sürece yayılacak. Uranüs’ün Koç burcunda ki transiti devam ederken köklü ve radikal değişikliklerin bizi beklediğini, zor pasife edici ve frenleyici sürecin içinden geçmekte olduğumuzu görmekteyiz.

Özellikle Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçlarının 24-25-26 -27 tarihleri civarında doğanların hayatlarında etkisini fazlasıyla gösterecek olan tutulma köklü değişimleri hayatımıza sokacak.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Bulunduğunuz konum girişimleriniz, genel sağlığınızla ilgili durumunuz, astlarınız ve çalışma koşullarınızla ilgili koşullar netlik kazanacak. Ortak yada eşinizin konumu ile ilgili köklü değişim ve dönüşüm süresi sizi bekliyor.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Okul, hastane ve her türlü kötü alışkanlıklarınızla ilgili konularla ilgili koşullarınız bu tutulma ile netlik kazanacak. Aşk, çocuklar, hobiler veya sporla ilgiliyseniz köklü değişim sürecine girdiniz demektir. Beslenme alışkanlığından tutun günlük temponuz yeniden düzenlenecek.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Projeler, arkadaşlıklar, ekip çalışmaları, kişisel alt yapınız, Aile, kökleriniz ve Babanızla ilgili konularda radikal ve köklü değişim dönemindesiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: İş kariyer ve hedeflerle bağlantılı parasal kazançlarınızla ilgili konular netlik kazanacak ve köklü değişim sürecine gireceksiniz. Önceden hal olmamış gayrimenkule ait konular yada kişisel alt yapınızla ilgili ertelediğiniz programlar tutulma anında ki Merkür retrosuyla da tekrar edip fırsatlar getirecek.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik eğitim, yabancılar, medya, Hukuk yada dış ticaretle ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz. Bu tutulmayla birlikte köklü değişim sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Parasal kazançlarınız sahip olduğunuz değerler belirlenip, kardeşler, zihinsel çalışmalarınız ve yazışmalarınızla ilgili önceden hal olmamış konular köklü ve radikal biçimde dönüşüp bitecek.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortak gelir, kredi borçlar, miraslar ve eşinizin geliri ile ilgili konular bu tutulma ile netleşecek. Girişimleriniz ve kazancınız bu tutulma ile birlikte değişim sürecini girmiş bulunmakta.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Eş, ortak, anlaşmalar varsa davalarınız bu tutulma ile netleşip görünür hale gelecek. Sizin eskiden halledemediğiniz girişimleriniz bu tutulma ile birlikte netleşip köklü değişim sürecine girecek.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Günlük iş temponuz sağlık ve çalışma koşullarınız bu tutulmayla birlikte içinde bulunduğunuz şartlarınızda netlik kazanacak. İleriye yönelik yapmış olduğunuz projeler köklü değişim sürecine girmiş bulunuyor.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Aşk, çocuklar, spor, hobilerle ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz koşullarınız görünür hale gelip yeni yolunu bulacak. İdeoloji ve hayat görüşünüzle birlikte ileriye dönük projelerinizde köklü değişim başlıyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kendi kişisel alt yapınız, kökleriniz, babanız ve ailenizle ilgili eksikler bu tutulmayla birlikte ortaya çıkacak. Büyük ve köklü değişim sizi bekliyor. Hedeflerinizle ilgili fırsatlar tekrar önünüze gelecek zor bir süreçten geçmektesiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Yakın çevre, anlaşmalar ve yazışmalarla ilgili konular netlik kazanacak önümüzde ki iki aylık süre içinde ortak gelirde dönüşüm yaşayacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerle ilgili önceden haledemediğiniz konular köklü değişim sürecine giriyor.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Parasal konularınız sahip olduğunuz değerleriniz. İş koşullarınız ve günlük temponuz bu tutulmayla birlikte netleşecek. Kendi kazancınızın dışındaki gelirlerde radikal ve köklü değişim olacak.

ŞARTLARINIZ NE OLURSA OLSUN DOĞRU OLUN DOĞRU KALIN

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR