Kızını göremeyen adam intihar etti !

 İzmir'in Bornova ilçesi Çamdibi semtinde bir süre önce boşandığı eşinden olan kızını göremeyen dolmuş şoförü Barış U.(30), kendisini çamaşır ipiyle asarak intihar etti. İzmir'in Bornova ilçesi Çamdibi semtinde bir süre önce boşandığı eşinden olan kızını

Kızını göremeyen adam intihar etti !

 İzmir'in Bornova ilçesi Çamdibi semtinde bir süre önce boşandığı eşinden olan kızını göremeyen dolmuş şoförü Barış U.(30), kendisini çamaşır ipiyle asarak intihar etti.

 
İzmir'in Bornova ilçesi Çamdibi semtinde bir süre önce boşandığı eşinden olan kızını göremeyen dolmuş şoförü Barış U. (30), kendisini çamaşır ipiyle asarak intihar etti.
 
Çamdibi semtinin Yeşilova Mahallesi'nde ikamet eden Barış U., dün saat 23.30 civarında evine gelen yakınları tarafından tavana iple asılı halde bulundu. Yakınları durumu 112 ve polis ekiplerine bildirirken, ihbar üzerine olay yerine hemen intikal eden sağlık ekipleri, genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi.
 
Polis ekipleri genç adamın evinde yaptığı araştırmada, yerlerde Barış U.'nun bir süre önce ayrıldığı eşinden olan kızının fotoğraflarını ve boş bira şişeleri buldu. Şahsın, bir süre önce boşandığı eşinden olan kızını göremediği için bunalıma girdiği düşünülüyor. 
 
Yapılan incelemelerin ardından Barış U.'nun cesedi adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam