Kırıkkale'den gündem ile alakalı açıklama

Alaattin Çakıcı’dan açıklama

Kırıkkale'den gündem ile alakalı açıklama
Kırıkkale Cezaevi'nde yatmakta olan Alaattin Çakıcı’dan açıklama
 
"Sayın kamuoyuna ve sevenlerime
 
İsraille ilgili yazmış olduğum yazıda satır aralarında çok değişik yerlerden vermiş olduğum mesajlar dahilinde bazılarının dikkatinden kaçmıştır. Bir arkadaş diyorki abi; araplarla ile ilgili lütfen kitap okursan arapların Türklere yaptığı zulümü daha iyi anlarsın, kaç yaşında olduğunu bilmiyorum, gençsin senin 60 senede okuyacağın bileceğin ömrünün yetmeyeceği 3 bin tane kitap okudum, 49 yılda ülkemde ve dünyanın her yerinde kitap okudum senin evinde pozitif ilimlerden islam tarihinde 5 bin tane kitap varmı, hayatım boyunca 3 bin tane değişik içerikte kitap okudum. Dünyayı 2 buçuk defa dolaştım at gözlüğü ile değil, dünyanın bütün kıtalarına ayak bastım 130'un üzerinde ülke dolaştım, güneşlenmeye gitmedim içki içmeye gitmedim. Sana bazı şeyleri hatırlatmak isterim; Cumhuriyet tarihini dizayn edenlerin bazılarının gözünden kaçmıştır, ama bunlar devletimizin arşivlerinde mevcuttur.
 
1. Dünya harbine bizi sokan 4 kişiden 3'ünün mason olduğunu biliyormusun, ve bunlardan bir tanesi babası müderris, dedeside deli ormanlıda bir dini alimdi bir yıl hukuk mektebinde okuduktan sonra PTT görevlisi olarak Makedonya'ya tayin edilen Talat paşa son derece namuslu, onurlu ve şerefli idi ama ne yazıkki masondu öbürü Cavit bey diğer masundu ihtiyati terakkinin askeri kanadının en güçlü iki adamından biri Cemal paşa tehcirde ermenilere çok büyük yardım yaparken Suriyede aynı Cemal paşa 11 tane güçlü aşiret reisinin ya kendisini, ya çocuklarını idam ettirdiğini biliyormusun suriyede Osmanlı çekilirken Cemal paşanın yerine gelen ulu önder gazi Mustafa Kemal Dağılan orduyu şamda toplayarak sırtını toroslara vererek ingilizlerin Türk düşmanı olan şerif Hüseyin'in çapulcuları ve İngilizleri hüsrana uğrattığı ingilizlere karşı en son onurlu bir direniştir. Ve bir sürü ingilizler ve şerif Hüseyin'in çapulcu takımı yok edilmiştir.
 
Askerin bir bölümü terhis edilerek silah ve mühimmatı kilis millet vekili ile kilise göndermiştir. Antep, urfa ve maraşa gelen tüm silahlar kilis üzerinden gelmiştir. Antep, urfa ve maraş direnişinde kendiside Adana üzerinden İstanbul'a intikal etmiştir. Osmanlıya zarar veren Araplar şerif Hüseyin ve adamları, medine muhasarasında kuzey ırakta nuri sait paşa ile ingilizler işbirliği yapmak kaydıyla osmanlıyı arkasından vururken bir suni aşireti reisi olan sadun paşa ve aşireti Osmanlı askerlerine önden yol açarak anadoluya girmesini sağlamıştır.
 
Aynı Sadun Paşa Urfa müdafasında mücadele etmiş büyük bir kahramandır. Türkiye Cumhuriyetinde milletvekilliği yapmıştır. Buda bir araptır biliyormusun, Suriye cephesinde bazı arap köylerin dağılmış ve şamda dağılan orduyu Atatürk toplayarak amacı zaiyat vermeden toroslara varabilmekti. Arap köyleri evlerinde bulunan her türlü küçük baş hayvanları ve yiyecekleri Osmanlı ordusuna sunduğunu biliyormusun. Türkiye Cumhuriyetinin ve islam dünyasının en hassas duygusu mescidi aksa'dır. Filistine gelince Çanakkale'den Filistine kaydırılan 125. Türk alayı tek neferine kadar alay sancağının açarak Filistin topraklarında hepsi hakkın şehadetine kavuşmuştur. Evet şerif Hüseyin yanlısı, ingiliz yanlısı Filistinliler bir Türk evladını evlerinden içeriye alıp hayatını kurtarabilirlerdi. Biz bunları bilmiyormuyuz zannediyordunuz. Ama Filistinliler kadar orada yatan binlerce şehidimizin mezarı var. Şerif Hüseyinin Nuri Said'in Cemal paşanın haksız yere idam ettirdiği Suriyedeki 11 arap aşireti hatalarını 250 milyonluk bi arap dünyasına hiç kimse mal edemez. Her toplumda her dinden iyi insanda vardır, islam toplumunda el-kaide ve daeş gibi islamın ve insanlığın düşmanı olanlarda vardır, iyi müminde vardır. Bu millet iktidar ve koltuk için birbirlerini ötekileştireceğine hila veya yıldızın altında develeti savunmak iyi bir vatandaş olmanın gereği şeref ve namustur. Sevenlerime saygılarımla arz ederim.
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler