Katil zanlısı yakalandı

Bartın'da, kardeşi Erol Balıkçı ve yengesi Fatma Balıkçı'yı öldürdüğü iddia edilen Ercüment Balıkçı jandarma tarafından yakalandı.

Katil zanlısı yakalandı

Bartın’da, kardeşi 34 yaşındaki Erol Balıkçı ile eşi 32 yaşındaki Fatma Balıkçı’yı tarlada çalıştıkları sırada tüfek ve baltayla öldüren ağabeyi 54 yaşındaki Ercüment Balıkçı, gece evine giderken yakalandı. Ercüment Balıkçı’nın, kardeşi ve yengesini eşi hakkında dedikodu yapmaları nedeniyle öldürdüğü iddia edildi.

Dün Bartın’ın Kabagöz Köyü’nde meydana gelen olayda Ercüment Balıkçı, eşi ile birlikte tarlada çalışan kardeşi Erol Balıkçı’yı av tüfeği ile vurdu. Tek namlulu tüfeğe tekrar fişek koymaya çalışan Ercüment Balıkçı, kardeşinin eşi Fatma Balıkçı’nın orakla saldırması sonucu kolundan yaralandı. Fatma Balıkçı kaçmaya çalışırken, Tüfeği dolduran Ercüment Balıkçı arkasından ateş ederek Fatma Balıkçı’yı da yaraladıktan sonra kadına balta ile de vurdu.

Erol ve Fatma Balıkçı yaşamlarını yitirirken, kaçan Ercüment Balıkçı’nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Kan izlerini takip eden jandarma, Ercüment Balıkçı’nın evine gelmesi ihtimaline karşı önlem aldı. Dün gece evine girmeye çalışan Ercüment Balıkçı yakalanırken, 47 yaşındaki eşi Vasfiye Balıkçı da gözaltına alındı.

EŞİ HAKKINDA ’YARAMAZ’ DEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Ercüment Balıkçı ifadesinde, dedikodu nedeniyle kardeşi ve yengesini öldürdüğünü iddia etti. Ercüment Balıkçı, kardeşi Erol Balıkçı’nın 8 yıl önce eşi hakkında "hanımını başkasıyla gördüm" dediğini ve bu nedenle kardeşiyle aralarının açıldığını, geçtiğimiz günlerde kardeşinin yine "Yengem yanlış işler yapıyor. Bize yaramaz, eşinden ayrıl" diye konuşması üzerine cinayeti işlediğini söyledi.

Ercüment Balıkçı ile kendisini cinayete azmettirdiği iddia edilen eşi Vasfiye Balıkçı bugün adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler