Karara ve Külekçi'ye teşekkür plaketi

Trabzon Şehit Aileleri Derneğini ziyaret eden Siirt Şehit Aileleri ve Korucular Federasyonu Başkanı İsmail Şehitoğlu başkan İsmail Karaca ve Ahmet Külekçi’ye teşekkür plaketi verdi.

Karara ve Külekçi'ye teşekkür plaketi

SİİRT’TEN TRABZON’A ZİYARET
Siirt Şehit Aileleri ve Korucular Federasyonu Başkanı İsmail Şehitoğlu Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca ile bölgedeki kardeşlik projelerinde büyük emeği olan Ahmet Külekçi’nin federasyon çalışmalarına ve şehit ailelerine her süreçte katkı ve destek verdiğini ifade ederek kendilerine teşekkür plaketi takdim etti. 


Karara ve Külekçi'ye teşekkür plaketi
ÜLKENİN HERYERİNDE AYNI GURURU YAŞIYORUZ
Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca nazik ziyaretleri için İsmail  Şehitoğlu başkana teşekkür ederek “Şehit Ailelerimiz ve korucularımız hakkında sohbet ettik. Bizler şehit yakınları olarak ülkemizin her yerinde aynı acıları ve aynı gururu taşıyan insanlarız. Bu ülkenin kardeşliği birliği ve huzuru noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler