Kar Topu Kavgası büyüdü ve ...

Edinilen bilgiye göre, Yiğit E., Recep Y., ve Tayfur Ç.'nin Sinanbey Mahallesi Yenişehir Caddesi'nde birbirlerine attıkları kar toplarından biri yakındaki internet kafenin camına isabet etti. Kafede oturan Osman K., Burhanettin Y., ile Ahmet Y. sinirlenip

Kar Topu Kavgası büyüdü ve ...

Edinilen bilgiye göre, Yiğit E., Recep Y., ve Tayfur Ç.'nin Sinanbey Mahallesi Yenişehir Caddesi'nde birbirlerine attıkları kar toplarından biri yakındaki internet kafenin camına isabet etti. Kafede oturan Osman K., Burhanettin Y., ile Ahmet Y. sinirlenip dışarı çıkarak kar topu oynayan şahıslarla tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen münakaşa, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada Osman K., Burhanettin Y. ile Ahmet Y., sopa ve bıçak darbeleri ile yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan 112 ekipleri yaptı. İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar müşahede altına alınırken, kavgaya karışan Yiğit E., Recep Y. ve Tayfur Ç. gözaltına alındı. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler