Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Trabzon'da önemli etkinlik

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden 14 Kasım “Dünya Diyabet Gününde önemli etkinlik.

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Trabzon'da önemli etkinlik

Haber61 – Haber Servisi - Kaşüstü  Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi 14 Kasım Dünya Diyabet Günü’nde önemli bir etkinlik düzenledi.  

Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Mine Demirbaş ve Sorumlu hemşire Sibel Kul Kutlar’ın da katıldığı etkinlik kapsamında Endokrinoloji ve Metobolizma hastalıkları Uzm. Dr. M. Cüneyt Bilginer, Trabzon Derecik Anadolu Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine Diyabet hastalığı hakkında bilgilendirme eğitimi verildi.

Diyabet hemşireleri Duygu Çoban ve Bedriye Yapıcı katılımcı öğrenci ve öğretmenlerden parmak ucu kan şekeri  tahlili yaptılar. Etkinliğin sonunda diyabetle ilgili basılı broşürler dağıtıldı.

Hastane heyeti etkinlik sonrasında hatıra fotoğrafı çektirirken Okul Müdürü Eyüp Polat’a ve etkinlik sorumlusu Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur Pehlivan'a teşekkür ederek okuldan ayrıldılar.

Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Trabzon'da önemli etkinlikKaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Trabzon'da önemli etkinlikKaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Trabzon'da önemli etkinlikKaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Trabzon'da önemli etkinlik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam