Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Jüpiter başak burcunda: (12 08 2015 - 10 09 2016)

Astrolojide büyük şansın temsilcisi olan Jüpiter her yıl bir burcu ziyaret ederek bize transit yaptığı burç aracılığı ile fırsatlar sunar. Jüpiterin temel fonksiyonu genişlemek ve enginleşmektir.

Jüpiter Başak burcunda ilerlerken önümüzde ki günlerde hizmet ve çalışma koşullarını öne çıkaracak. Sağlık sektörü başta olmak üzere (doktor, hemşire) genel çalışanlar, işçiler, çiftçiler ve hayvan haklarındaki genişleme ve büyüme ile ilgili konular gündemde ki yerini alacak. Ayrıca Mühendislik ve organizasyonel işlerde de yeni düzen sağlanacak. Başak burcunun muhafazakar yapısında kendi etik değerlerini rahat ifade edecek olan Jüpiter Başak burcu transiti, bu yıl bilimsel konularda da bir çok yenilik ve verimlilik getirecek.

Türkiye’nin natal haritasına bakacak olursak. Trafik, eğitim ve tüm iletişim araçlarıyla ilgili (medya)  yeni kanunlar düzenlenecek. Hapishane, hastane gibi kapalı alanlar içinde yeni kurallar geliyor. Özellikle kadınların sosyal kimlik ve hakları üzerinde çıkacak kanunlar oldukça geniş kapsamlı olacak.

Burçlara göre Jüpiter transiti

LÜTFEN YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUYUNUZ.

KOÇ: Kişisel girişiminizde ve kendinizi geliştirmede başarılı olacaksınız. Gündelik işinizde az engel ve eleştirilerle karşılaşacaksınız. Vasıfsız, basit, sıradan işlerden yada detaya odaklı görevlerden bile zevk alacaksınız. Jüpiter altıncı ev transiti projelerinizi ve uğraşlarınızı stressiz yoluna koyacağınız bir transittir. İşçilerinizle ve iş arkadaşlarınızla iyi anlaşacağınız bir dönem içerisindesiniz. İşle ilgili çalışma koşullarının iyileştiği ve verimli olduğu bir yıl içerisinde olacaksınız. Bu yıl işinizde uzmanlaşma fırsatları yakalayabilirsiniz. Eğer yeni bir iş arayışı içerisindeyseniz, muhtemelen başarılı olacaksınız. Bedeninizi güçlendirebilir sağlık sorunlarını aşabilirsiniz. Spora ve yeni bir diyet programına başlamak için mükemmel zaman. Bu transit size kilo aldırabilir, tatlılara ve diğer zaaflara karşı dikkatli olmalısınız. Servetinizi ve kariyerinizi geliştirmeniz için iyi bir yıl. Toplum için yaptığınız iyi şeylerde başarılı olacaksınız.

BOĞA: Yaratıcılığınızın, hayal gücünüzün artacağı Jüpiter beşinci ev transiti size iyi gelecek, eğer profesyonel olarak sanatçıysanız muhtemelen en önemli en verimli senenizi yaşayacaksınız. Bir çok parti ve kutlamalar sizi bekliyor. Hayatınız da biri yoksa yeni aşk zamanı. Ayrıca spor ve rekabet gerektiren aktivitelerden yana şanslı avantajlarınız çıkacak. Çocuklarla ilgili konular, hamilelik ya da doğum büyük bir olasılık. Bir yıl boyunca popülaritenin, mutluluğun ve bireysel amaçların tadını çıkartın. Spekülasyonlar, borsa ve yatırım girişimlerinizden yana şans var. Alkol ve uyuşturucu alışkanlığınız varsa uyanık ve tedbirli olmalısınız. Jüpiter beşinci ev transiti sağlıklı ve iyi olacağınızın da göstergesidir. Seyahatlerden, Akademisyenlerden ve ruhsal öğretmenlerden gelecek lütuflardan yana şans verirken arkadaşlıklarınızdan ve büyük kardeşten iyi sonuçlar alacaksınız. Büyük hedeflerinizi ve arzularınızı kolayca gerçekleştirebilecek fırsatlar bolca size gelecek.

İKİZLER: Ev hayatınızı ilgilendiren bu transit, ihtiyaçlarınıza ve tabiatınıza mükemmel derecede uyan bir çevreyi konumlar. Muhtemelen yeni daireye, eve yada şehre taşınabilirsiniz, eğer yeni bir eve taşınma ihtimaliniz yoksa yaşadığınız yerin mobilyalarını yenileyebilir ve evinizi güzelleştirebirsiniz. Peyzaj tasarımı, bahçe işleri, çiftçilik ya da toprakla ilgili hobi size iyi gelecek. Metafizik ve ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Vasiyetler miraslar, mali ortaklıklar yolu ile elde edilen parayla ilgili iyi sonuçlar gösterir. Kariyerde başarınız ve profesyonel anlamda etkiniz artacak.

YENGEÇ: Zihinsel Becerileriniz ve bilişsel yetenekleriniz keskinleşecek, bilginiz artacak, yeni bilgileri kolayca kavrayıp hazmedebileceksiniz. Bir eğitim araştırmasındaysanız, araştırmalar ve sınavlar açısından şanslı zamanlardasınız. Bir çok farklı konularla ilgilenebilirsiniz, günlük tutabilir kitap ve makaleler yazabilirsiniz. Akraba ve kardeşlerle olan ilişkilerinizin enerjik ve dinamik olduğu dönemdesiniz. Kısa yolculuklardan şanslı fırsatlar sağlayacaksınız. Evlilik ve önemli bir aşk ilişkisi ihtimali oldukça yüksek. Uzak seyahatler, yüksek öğretim kurumlarıyla olumlu sonuçlar ve dini görüşlerdeki genişlemenin yanı sıra Jüpiter üçüncü ev transiti olumlu grup aktiviteleri ve arkadaşlarla iyi ilişkiler anlamına da gelir. Ayrıca en büyük kardeşten yarar sağlayacaksınız. Bunun yanında yan gelirlerde elde etmeniz mümkün.

ASLAN: Parayla ilgili tüm konularda şanslı bir döneme girdiniz. İş görüşmeleriniz, maaş zammı, emekli aylığı,  burs ya da başka türlü mali yararlar sağlama zamanı. Kendinizi iyi hissedeceğiniz, kendi yeteneklerinizle para kazanacağınız somut yaralar sağladığınız mutlu bir süreçtesiniz. Jüpiterin kendine güven bonkör yapısı sizi yanlış yatırımlara yöneltip büyük para kayıplarına da neden olabilir. Bu dönemde etki altında kalmadan kazançlarınıza ve yatırımlarınıza dikkat edin. Eğer maddiyata odaklı değilseniz, o zaman para kazanmak yerine kendi değer sistemi için uygun olan ödülleri elde edeceksiniz. İş ve kariyerde kolay başarılar sizi bekliyor. Ortak mali işler ve ortaklık yoluyla zenginlik gelecek, az zorluk veya engelle borç para alabilirsiniz.

BAŞAK: Jüpiter birinci evinizden transit yapacak. Kendinizi daha iyimser, neşeli ve hoşnut hissedeceksiniz, bu şans yaklaşık bir yıl sürecek. Bu dönemde övgüler, terfiler ve hediyeler alabilir, saygı görebilirsiniz. Güçlü yada etkili insanlara yaklaşmak ve yardım görmek için mükemmel zaman. Terfi ya da maaş artışı için fırsatların lehinize döneceği zaman içerisindesiniz. Yaklaşık bir yıl boyunca talih sizinle inancınızın kuvvetleneceği, dini, ruhsal ve ibadet eğilimlerinizin artacağı kişisel gelişim ve her türlü büyüme için iyi bir yol izleyebilirsiniz. Jüpiter’in gölge yanı kibirden, şımarıklıktan, bencillikten ve kendine aşırı güvenden sakınmalısınız. Jüpiter birinci evden geçerken size kilo aldırabilir. Başarı şansı yüksek olan yeni uğraşlara başlayabilirsiniz. Çevrenizdeki çoğu kişi iyiliğinizi ister. Onur ve prestij kazanacağınız Jüpiter birinci ev transiti, yatırımlar ve spekülasyonlar için iyi sonuçlar alacağınız dönemi göstermekte, aldığınız her risk size yarar sağlayacak. Bu transit yaratıcılığınızı ve zihinsel uyumu beraberinde getirecektir. Çocuklarla ilişkileriniz olumludur ve hamile kalmanız mümkündür. Jüpiter transiti yeni aşk ilişkisi ihtimalini gösterirken, dini ve uzak yolculuklar, yüksek öğrenim şansını da beraberinde getirir. İş anlaşmalarıyla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Şanslı bir yıl geçireceksiniz.

TERAZİ: Kendinizi iyileştirme dönemine girdiniz. Kokular, fobiler ve sinir bozucu şeylerle yüzleşme ve rehabilite zamanı, çocukluğunuzdan hatta daha önceki yaşamlardan kaynaklanan sorunlara bakabilir ve tedavi olabilirsiniz. Daha çok ruhsal gelişimle ilgileneceksiniz. Dini mutluluk, ilahiyatla ilgili araştırma yapmak, Meditasyon, içebakış ve ruhsal özgürlük arayışı içinde çalışma yapmak için mükemmel zaman. İnzivaya çekilmek isteyebilirsiniz, hastane işlerinde ya da diğer iyi niyetli aktivitelerde gönüllü olabilir, ihtiyacı olan ülkelere yardım etmek için seyahat bile edebilirsiniz. Rüyalarınızın anlamını ve sembolleri üzerinde çalışma yapmak için güzel zaman içerisindesiniz. Jüpiter on ikinci ev transiti okült uğraşlarla ilgili mutluluk getirir, normal farkındalığın ötesindeki ruhsal boyutları algılama fırsatları verir. Bu transit, toprak alma, yeni bir eve ya da daireye taşınma olasılığını gösterir. Eğitim derecesi alabilirsiniz. Mücevher, süs ya da diğer lüx eşyaların alışverişi için bu transit size fırsatlar verecek. Sağlığınıza iyi gelecek günlük işlerinizden zevk alacak iş arkadaşlarınızla iyi anlaşacaksınız. Jüpiter on ikinci ev transiti, partnerinizden, miraslardan, babadan gelen para yada havadan gelen diğer kazançları temsil eder.

AKREP: Sosyal hayatınız genişleyecek. Uzun süredir yapmak istediğiniz hedeflerinizi sonunda gerçekleştireceksiniz. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz bu yıl yolunda gidecek. Yeni insanlar tanıyacaksınız organizasyonlarda ortaklıklarda, derneklerde, halka açık alanlarda, ortaklıklarda çalışma şartları çıkabilir. Bu yıl yan gelirinizde artış olacak, en büyük kardeşinizden yarar sağlayacaksınız. Günlük işlerinizi yapmakta enerjiniz yerinde olacak. Evlilik ve aşk ilişkisi şansı yüksek. Önemli anlaşmalar yapabilirsiniz, küçük büyük arzularınız yerine gelecek, Jüpiter on birinci ev transiti hamilelik ya da doğum ihtimalinin yanında çocuklarla da ilişkilerinizin iyi olduğunu gösterir. Yatırımlar, spekülasyonlardan yana şans verirken yaratıcı ve hayal gücünüz gelişecek.

YAY: Jüpiter onuncu ev transiti statü, saygınlık ve size şöhret kazandıracak, kariyerinizde ilerleme terfi ve profesyonel aktivitelerinizi arttıracak. Ödül ya da büyük bir terfi alabilirsiniz, amacınız netleşecek. Annenizle olan ilişkileriniz karşılıklı bağlarınız güçlenecek. İyi çalışma koşulları ve maddi yararlar sağlayacak. Sağlığınız çok iyi olacak. Düşmanlarınız ve rakipleriniz tarafından rahatsız edilmeyeceksiniz. Eğitim hayatınız yolunda gidecek ve aile hayatınız zenginleşecek. Mutlu ve tatminkar olduğunuz bir yıl Jüpiter onuncu ev transitinde ev araba toprak ya da başka türlü araçlar (gemi, uçak) alabilirsiniz. Giyim, kuşam ve mücevherlerde alabilir, iş seyahatlerine çıkabilirsiniz.

OĞLAK: Jüpiter dokuzuncu evden geçerken kişi sınırlarını hem somut hem de felsefi olarak genişletir. Dini ve ideoloji olarak yeni modeller keşfedeceksiniz. Başka şehirlere ya da başka ülkelere seyahatleriniz size başarı getirecek. Jüpiter dokuzuncu ev transiti kitap yazmak ya da önemli bir edebi girişimde bulunmak için önemli zamandır. Öğretmenlerle, dini figürlerle faaliyetlerden oldukça olumlu sonuç alabilirsiniz. Şimdi mantığınız, muhakeme gücünüz ve sezgisel becerinizle dengeyi bulacaksınız. Kalp ve zihin bu transitle bir anlaşma yapacak. Eğer ithalat veya ihracatla ilgili iş yapıyorsanız bu yıl başarı sizden yana. Ahlak, etik ve ilkeler konusunda fanatik yönünüz keskinleşecek. Dini törenlerden oldukça zevk alacaksınız. Belli bir görüşün ateşli destekleyicisi olabilirsiniz. Astrolojide dokuzuncu ev transitinde iyi sağlık, terfi, beğenilme ve size genel mutluluk getirecek. Kardeşlerinizle olan ilişkiniz iyi olacak ve durumları iyileşecek. Bu transit boyunca hamile kalabilirsiniz, çocuklarla olumlu ilişkilerin yanında Jüpiter Başak burcu transiti size başarılı yatırımlarda getirecek.

KOVA: Yaklaşık bir yıl boyunca isteklerinizde özgürleşeceksiniz. Mutluluğu ve dengeyi dışarıdaki herhangi bir başarıya veya başarısızlığa bağlı olmadığını deneyimleyeceğiniz zaman dilimindesiniz. Vasiyetlerden, miraslardan yani kazanılmamış yollardan gelen paradan maddi kazançlar elde edeceksiniz. Her anlamda mali ortaklık konusunda şanslısınız. Faizler ve bağışlar konusunda başarılı olabilir ve nafaka ödemeleri gibi konularda pazarlık yapabilirsiniz. Okült ve ruhsal uğraşlar için iyi bir zaman, sezgileriniz güçlenecek ruhsal gelişme alanında büyüme yılı. Kazancınızda iyi şansı ve elverişli şartları bulacaksınız, yeni bir ev ve ya araba alabilirsiniz. Babanızdan yarar sağlayacaksınız. Jüpiter Başak burcu transiti size oldukça iyi gelecek.

BALIK: Jüpiter yedinci ev transiti yeni bir ortaklık, evlilik ya da yeni bir aşk ilişkisini gösteriyor. Yabancı bir ülkeden, farklı bir felsefeye veya geçmişe sahip biriyle ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde başlayan ilişkiler mutluluk ve iyi talih getirir. Yinede bu transitte birçok insanın boşandığı veya ilişkinin sonlandığı da görülmüştür. Başkalarından yana şanslı dönemdesiniz. Jüpiter’in alçalan çizgisiyle kavuşum yaptığı zaman, yaşam koçu, rehber yada bir guruyla uygun bir program hazırlayabilirsiniz. Her türlü durumda başkalarıyla birebir ortaklıklarda önemli kısmet fırsat ve şans sağlayacaksınız. Bu transit boyunca büyük enerji içerisinde olacaksınız. Hem büyük hem küçük kardeşinizle ilişkileriniz olumlu olacak, aynı şey akrabalar gurup aktiviteleri içinde geçerli. Yükselme, ilerleme, iyi şans sizinle.

ŞARTLARINIZ NE OLURSA OLSUN DOĞRU OLUN DOĞRU KALIN.    

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR