İsrafil Köse'nin 20 aylık çocuğu vardı...

Köse'nin cenaze programı da belli oldu

İsrafil Köse'nin 20 aylık çocuğu vardı...
Dizi ve sinema oyuncusu İsrafil Köse, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Motosikletle geçirdiği trafik kazası sonucu Haydarpaşa Numune hastanesine kaldırılan 46 yaşındaki oyuncu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Sanatçının naaşı, yarın Şirinevler Ulucami'de ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığına defnedilecek. Köse'nin menajeri Emin Albayrak, yaptığı açıklamada, sanatçının dün sabah saatlerinde, kullandığı motosikletle park halindeki bir taksinin açılan kapısına çarptığını söyledi.

Sanatçının, çarpanın etkisiyle 30-35 metre sürüklendiğini ifade eden Albayrak, "Beyin ve ciğerlerinde ağır hasar meydana geldi ve iç kanama geçirdi. Bu sabaha karşı 02.30 sularında beyin ölümü gerçekleşti. Makineye bağlı olarak bir süre daha yaşadı ve saat 13.00 gibi makineden çıkarıldı." diye konuştu.

'20 aylık çocuğum var'

Sanatçının yaklaşık 1,5 ay önce boşandığı Şengül Zeybek de çok şaşkın ve üzgün olduğunu ifade ederek, "Abdullah Şafak isminde 20 aylık bir çocuğum var. Çocuğum babasız kaldı. Ona ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben bu kazanın peşini bırakmayacağım. Maalesef gülen adamımızı kaybettik." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam