Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

İkizler burcunda dolunay 11-12-2016

14 Aralık 2016 Çarşamba günü 03 sularında İkizler burcunun 22 derecesinde gerçekleşecek olan dolunay; yakın çevre dahil, kısa yolculuklar, e-postalar, yazılı belgeler, ticaret ve anlaşmalarla ilgili konulardaki eksiklikleri netleştirip aydınlatacak. Merkür’ ün Oğlak burcunda Plüto ile kavuşumu; derinlerde kalmış açığa çıkmamış ve baskı altında tutulmuş çoğu bilgiyi gün ışığına çıkaracak nitelikte gözüküyor. İkizler burcu dolunayının birçok sırları ortaya çıkarmasına hazırlıklı olunuz, öğrenecekleriniz sizi sarsabilir. 14 Aralık doğumlu Yay’lar, 13 Mart doğumlu Balıklar, 13 Haziran doğumlu İkizler ve 15 Eylül doğumlu Başakların hayatlarında İkizler burcu dolunayı birçok şeyi netleştirip ileriye yönelik kararlar aldıracak.

LÜTFEN YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUYUNUZ:

KOÇ: Dolunayla birlikte, internet üzerinden yaptığınız işler, yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, kardeşler, yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konular netleşecek. Belli bir eğitim programında iseniz plan ve projeleriniz görünür hale gelecek. Önceden ihmal etmiş olduğunuz araştırmalar bu dolunayla birlikte derinleşip netleşecek.

BOĞA: Dolunayla birlikte, bütçeniz, gelir ve harcamalar, finansal konular öne çıkacak. Gelir elde etme, kaynaklarınızı doğru kullanma gibi konular netlik kazanıp görünür hale gelecek. Aşkla ilgili konular derinlik kazanıyor, sarsıcı dönüşüm yaşamanız muhtemel.

İKİZLER: Genel sağlığınız ve fiziksel görünümünüzle ilgili yapmış olduğunuz girişimlerinizi daha iyi göreceksiniz. Bulunduğunuz konum ve şartlarınız dahil; Eş, anlaşmalar, kredi- borçlarla ilgili gelişmeler netlik kazanırken saklı ve gizli konularda su yüzüne çıkıyor.

YENGEÇ: İkizler burcu dolunayı sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Kontrol dışı olaylar, hapishane ve hastanelerle ilgili konular netlik kazanacak. Sağlık yada iş temponuzla ilgili sıkıntıların nedenleri ile yüzleşeceksiniz. Ortaklarınızın şartlarında büyük dönüşüm olacak.

ASLAN: Sosyal çevreniz, proje ve arkadaşlıklarınız, Aşk, çocuklarlar ve yaratıcılıkla ilgili konularda ki hedefleriniz netlik kazanacak. İş temponuza yansıyacak dönüşüm süreci bu dolunayla birlikte açığa çıkacak ve sizin eksiklerinizi görüp tamamlamanızı sağlayacak.

BAŞAK: Dolunayla birlikte; hedefleriniz, ev, aile, yerleşim ve kariyerinizle ilgili yapmış olduğunuz planlar netlik kazanacak. Şartlar değişiyor ve daha iyi süreci gösteriyor.

TERAZİ: Akademik çalışmalar, yurt dışı işler, hukuksal sorunlar, seyahatler, yayıncılık ve iş birliği içinde olduğunuz kişilerin biriyle ilgiliyseniz, konular netlik kazanacak. İçinde bulunduğunuz şartlar sonlanıyor ve siz daha iyi konuma geçiyorsunuz.

AKREP: Dolunayla birlikte ortak parasal konular, vergi, miras, sigorta işleri, kredi borçlar, alacak ve ödemelerle ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz bir çok şey dönüşüm sürecinde . Yazışmalarla ilgili konular netleşecek ve göz ardı edilen birçok şey açığa çıkacak.

YAY: Dolunayla birlikte; özel ve iş ilişkileriniz, anlaşmalar ve eşinize ait konular netlik kazanacak. Sahip olduğunuz birçok şey değişim ve dönüşüm sürecinden geçerken siz ileriye yönelik yeni kararlar alacaksınız.

OĞLAK: Dolunayla birlikte; İş ilişkileri, günlük işler ve sağlığınız ön plana çıkacak. Şartlarınız ve temponuz değişiyor.

KOVA: Aşk yaşamı, çocuklar, spor ve hobilerinize dair konular netlik kazanacak. Gizli planlarınızda değişim yapacaksınız.

BALIK: Dolunayla birlikte; Gayrimenkul yada yerleşime dair konular netleşerek yeni şartlarını oluşturacak. Siz kişisel alt yapınızla ilgili bir proje içindeyseniz araştırmalarınız derinleşiyor.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın, Hoşça kalın.

BANU BOZ

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.