İbrahim Erkal'ın durumu nasıl? Ailesi açıkladı...

Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ile ilgili olarak ailesi açıklamalarda bulundu.

İbrahim Erkal'ın durumu nasıl? Ailesi açıkladı...

İbrahin Erkal’ın ailesi, Erkal’ın sağlık durumuyla ilgili yapılan yanlış haberlere isyan etti. Aile, özellikle sosyal medyadan yapılan haberlere itibar edilmemesi çağrısında bulundu.
 

İbrahim Erkal’ın facebook hesabından yapılan açıklamada, "Sevgili Dostlar, çıkarları uğruna yalan yanlış haber yapanlara itibar etmeyiniz lütfen. İbrahim Bey’in durumunda değişiklik yoktur. Sizlerden ricamız, özellikle bunu istiyoruz ki, buradan başka yazılan bir şeye itibar etmemenizdir. Psikolojik baskı ile sizi ve bizi yıpratacak paylaşımlardan kaçının. Sayfaları prim yapsın diye 15 gün öncenin haberini kendilerince yorumlayıp son dakika haberi gibi servis edenleri sizler de bulunduğu sosyal platforma şikayet ederek bize yardımcı olabilirsiniz. bu basiretsiz insanlar, burada yaptığımız bildirimden dakikalar sonra paylaşım yapıp tüm İbrahim Erkal sevenlerini maalesef psikolojik baskı altına almaya çalışmaktadır. Şuan bizim tek derdimiz sanatçı İbrahim Erkal’ın sağlık durumudur. Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler