Herkes kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor!

Türkiye 10 yaşındaki kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor. Jean Jack Rousseau, Platon, Spinoza ve Richard Dawkins’in eserlerini okuduğunu söyleyen Atakan’ın videosu kısa sürede pek çok kişi tarafından paylaşıldı. Atakan 5 ayda 250 kitap okuduğunu söyledi.

Herkes kitap kurdu Atakan'ı konuşuyor!

10 yaşındaki kitap kurdu Atakan, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline geldi. Jean Jack Rousseau, Platon, Spinoza ve Richard Dawkins’in eserlerini okuduğunu söyleyen Atakan’ın videosu kısa sürede pek çok kişi tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

Atakan 5 ayda 250 kitap okuduğunu söyledi. Okuduğu kitaplar ardından nihilizmden bahseden Atakan, kendinden emin tavırlarıyla da dikkat çekti. Pek çok sosyal medya kullanıcısı Atakan’ın görüntülerini ‘Dahi Çocuk’ olarak paylaştı.

Bir sosyal medya kullanıcısı Atakan’ın videosunu şu cümlelerle paylaştı:

“10 yaşındaki Atakan ile D&R reyonlarında tanıştık. Kitaplara bakıyordum: "Felsefeye ilgilisin galiba" dedi. "Evet" dedim. 5 ayda 250 kitap okumuş. 2 saate yakın konuştuk. Hayran kaldım... Aristo'dan girdik, J.J. Rousseau ve Bauman'dan çıktık.!.. Yeni bir arkadaşım oldu... “

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler