Hava sıcaklıkları artıyor!

Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, Karadeniz'in kıyı kesimleri ile zamanla iç kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek. Bölgelere göre hava durumu ise şöyle tahmin ediliyor;MARMARA: Az bulutlu ve açık, doğusu ile zam

Hava sıcaklıkları artıyor!

Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, Karadeniz'in kıyı kesimleri ile zamanla iç kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek. Bölgelere göre hava durumu ise şöyle tahmin ediliyor;

MARMARA: Az bulutlu ve açık, doğusu ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Sakarya, Bursa ve Balıkesir çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, batısı zamanla parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batısı parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Bolu ile öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, kıyıları parçalı bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam