Gözlerine inanamadı !

 Mustafa Direk, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu ölen ve kendisiyle aynı ismi taşıyan 88 yaşındaki babasının cenazesini, Derince Mezarlığı'nda 1976 yılında defnedilen dedesi Ahmet Direk'in mezarına gömülmesi için mezarlık yetkililerinden talepte bulundu.B

Gözlerine inanamadı !

 

Mustafa Direk, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu ölen ve kendisiyle aynı ismi taşıyan 88 yaşındaki babasının cenazesini, Derince Mezarlığı'nda 1976 yılında defnedilen dedesi Ahmet Direk'in mezarına gömülmesi için mezarlık yetkililerinden talepte bulundu.

Bunun üzerine söz konusu mezar yerini kazmaya başlayan görevliler, kısa süre sonra bir poşete sarılı halde insana ait kemik parçaları görmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelerek mezarlığı güvenlik şeridiyle kapatan polis ekipleri ile cumhuriyet savcısının yaptığı incelemede, söz konusu kemiklerin yaklaşık 3 yıl önce gömüldüğünü tespit etti.

Söz konusu poşetin içinden çıkartılan kemikler, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mezar üzerinde incelemesini sürdüren cumhuriyet savcısının, 1976 yılında defnedildiği belirtilen Ahmet Direk'in cenazesini de incelemek istemesi üzerine Direk ailesi, cenazelerini Çınarlı Mezarlığı'na defnetti.

Konuya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Mustafa Direk, yaşananlara çok şaşırdığını belirterek, ''Bize ait olan bir mezarlık yeri. Zaten 1976 yılında dedemiz Ahmet Direk'i buraya defnetmiştik, babam Mustafa Direk'i de aynı mezarlığa defnetmek istedik. Böyle bir olayla karşılaştık, bizde neler olduğunu merak ediyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam